Volledige trailer 'Kill Switch': Dan Stevens op avontuur in gevaarlijke dimensie

Volledige trailer 'Kill Switch': Dan Stevens op avontuur in gevaarlijke dimensie

Van de Nederlandse filmmaker Tim Smit.

De teaser van Kill Switch, welke begin mei uitkwam, is nu ontpopt tot een officiële trailer. Zie hem hieronder alsmede een nieuwe poster. De sciencefictionactiefilm is in navolging van What's in the Box?, een kort filmpje van Tim Smit dat in 2009 diens weg naar het internet vond. Nu heeft de Nederlandse filmmaker zijn droom mogen verwezenlijken. Dan Stevens helpt hem daarbij, die de hoofdrol in de film speelt.

Het is een spannende periode voor piloot/wetenschapper Will Porter. In de niet zo verre toekomst ontwikkelt men een speciale toren die pure energie voor de steden levert. Het experiment loopt echt niet helemaal lekker en een portaal naar een andere dimensie wordt geopend. Om een eind te maken aan de chaos die volgt, krijgt Will de taak om een zwarte kubus naar de toren te brengen waarmee hij hopelijk de wereld kan redden.



Kill Switch is een product van Saban Films, FilmNation Entertainment en SquareOne dat begin juni in Nederland uitkomt. Naast Stevens zien we ook Bérénice Marlohe, Charity Wakefield en Tygo Gernandt optreden. Het scenario waarmee Smit zijn film maakte is geschreven door Omid Nooshin en Charlie Kindinger. Bezoek hier de officiële en mysterieuze website.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair