Algemeen

Jarhead trailer

door FilmTotaal op 12.08.2005 om 10:30 in Algemeen
Regisseur Sam Mendes (American Beauty, Road To Perdition) komt in november met zijn nieuwe film Jarhead, een verfilming van de Golfoorlog-memoires van Anthony Swofford. De cast bestaat uit onder andere Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Jamie Foxx en Chris Cooper.

De film draait vanaf 12 januari in Nederland, de trailer kun je alvast hier bekijken

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Red

Avatar

Wauw, daar zaten een paar mooie shots in!
Ben benieuwd naar de hele film!

mercapto

Avatar

Dat zag er zeker niet verkeerd uit. Prachtig Pearl Harbor shot met die overvliegende straaljagers ook :P
Ben Benieuwd.

Mcjansen84

Avatar

Zooow Donnie darko is aardig gespierd geworden, trailer ziet er goed uit verder, alleen vind de muziek keuze niet echt goed gekozen, maarja we shall see :P

Rich Art

Avatar

Mmm... Ik weet het nog niet. Even de volgende trailer afwachten.

pkwarts

Avatar

Dit wordt mijn film :o

Ik weet het gewoon.

Mcjansen84

Avatar

gandalf the white "leuke soundtrack"


Tjah beetje R&B achtige soundtrack, vind het niet echt er bij passen, zelfde idee toen ze voor de trailer van Kingdom of heaven een soundtrack hadden gebruikt met elektrische gitaren, klonk ook voor geen meter

Keyser Söze

Avatar

Goeie film, alleen kutmuziek

Saldiac

Avatar

Niet verkeerd die trailer
muziek in begin trailer is trouwens Bobby McFerrin

Michaell

Avatar

Aardige trailer, ik kijk er wel naar uit.

HornBlower

Avatar

Mooie trailer, ga ik zeker bezoeken als de film uitkomt, 12 januari toch? Een week eerder komt The New World uit dus dat wordt weer een leuke maand in de bioscoop! En ik vind de muziekkeuze eigenlijk best wel goed voor de trailer.

rjb112

Avatar

Beelden zien er zeer mooi uit, maar de muziek vindt ik toch heel wat minder, pas wat minder bij de film voor me gevoel, ben benieuwd naar de film
Smiley face

reintje

Avatar

Prachtige trailer , kijk echt enorm uit naar deze film , niet ,normaal .Op sommige momenten denk ik : hmm muziek ik zerr goed en soms denk ik dan weer hmm dit kon beter , maar op vlak van beelden zit alles snor!!
Het lijkt erop dat de puber uit donnie darko heelll groot is geworden:E

Btw , dit is echt nen enorm prachtige , simpele sobere sublieme poster vooral de tagline is zeer goed als ik me goed herinner iets in de aard van : welcome to the suck!

meest prachtige poster gezien dit jaar !

FrankBoothTheSecond

Avatar

Ziet er echt knap uit. Ik hoop dat het dezelfde ironische blik werpt op oorlog als die andere heerlijke anti-oorlogsfilm Buffalo Soldiers. Jake Gyllenhaal is alleszins perfect gecast. Als hij met hetzelfde cynisme staat te acteren als in Donnie Darko kan het niet verkeerd lopen, denk ik.

En met een regisseur als Sam "American Beauty" Mendes, weet je dat het visueel en inhoudelijk van een hoog niveau zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair