De Koreaanse John Wick in zwaardgevecht op rijdende motor in trailer 'The Villainess'

De Koreaanse John Wick in zwaardgevecht op rijdende motor in trailer 'The Villainess'

Zwaardgevechten op rijdende motoren!

The Villainess wordt nu al omschreven als het vrouwelijke, Zuid-Koreaanse antwoord op John Wick. Vanwege een summiere gelijkenis qua plot, dat in dienst staat van heel veel spectaculaire actie. De trailer is wat dat betreft veelbelovend, kijk maar:



Sook-hee is opgevoed en getraind als professionele moordenaar in Yanbian, China. Ze verbergt haar identiteit als moordenaar en reist naar Zuid-Korea om zich te wreken op de mannen die haar man hebben vermoordt. Daarna probeert ze het leven van (huur)moordenaar achter zich te laten en belandt ze bij de Koreaanse geheime dienst. Die geven haar een nieuwe identeit voor geheime missies. Eerst weigert ze hun aanbod, maar zodra ze merkt dat ze zwanger is zwicht ze toch. Ze begint haar nieuwe leven en identiteit en te waarderen. Ze ontmoet een goede man en begint te dromen van een nieuw huwelijk met een nieuwe familie. Maar op haar trouwdag krijgt ze een nieuwe missie die alles op zijn kop zet.

The Villainess is de nieuwste film van Jung Byung-gil, met een hoofdrol voor Kim Ok-bin, die ervaring heeft met hapkido en taekwondo en vooral bekend is van Park Chan-wooks Thirst. The Villainess gaat in wereldpremière op het Cannes Filmfestival 2017, in het Midnight Screenings programma.

NieuwsFilm

meest populair