Algemeen

Schokkende onthulling in 'Star Wars: The Last Jedi'

Maar wat voor een!?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:45 in Algemeen
Er is in Japan een flyer vrijgegeven voor Star Wars: The Last Jedi met daarop een grote claim. De film van regisseur Rian Johnson zou een grote onthulling bevatten, de grootste tot nu toe in de franchise. Verder laat het iets meer zien over de verwachtingen die we mogen hebben van de film. Hieronder de vertaling van de flyer (via Star Wars News Net):

"De meest schokkende waarheid in de geschiedenis van Star Wars zal binnenkort onthuld worden!

Het verhaal van een nieuwe generatie over de worstelingen tussen licht en donker, deugdzaamheid en kwaadaardigheid is begonnen met de dood van Han Solo.

In een sterrenstelsel waarin de First Order en de Resistance het tegen elkaar opnemen in een oorlog, zag de heldin Rey de Force in zich ontwaken.

Wat zal er met het sterrenstelsel gebeuren als Rey en de enige overgebleven Jedi Knight, Luke Skywalker, elkaar ontmoeten?

Kylo Ren is gevallen voor de Dark Side van de Force en heeft zijn vader, Han Solo, vermoord. Als opvolger van zijn grootvader, Darth Vader, en een belangrijk lid van de First Order, is het de vraag waar zijn ambitie hem toe zal leiden.

En dan is er nog Kylo's moeder, de leider van de Resistance, Leia, die samen met Poe, Finn en BB-8 op een nieuwe missie gaat!

Het verhaal is eindelijk begonnen en zal tot een mysterieuze climax leiden. Maak je klaar voor een schokkende waarheid, groter dan die in alle voorgaande verhalen!"


De grote vraag is wat voor twist we mogen verwachten. Naar het schijnt wordt in elk geval een deel van het verhaal achter Rey (Daisy Ridley) onthuld wordt. Maar verder is er vrij weinig bekend over het verhaal van de nieuwe Star Wars-film. Die draait vanaf 14 december in de bioscoop.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Voorlopig zet ik "het meest schokkende waarheid in de geschiedenis van Star Wars" in het marketing laatje neer.
Het moet mij (voorlopig) meer denken aan een quote wat je vaak ziet op DVD/Blu-Ray covers.

BTW:
1 van de leukste
Monty Python and the Holy Grail UK cover
"Makes Ben Hur look like an Epic"

GreenHornet

Avatar

Wat ik misschien al dacht Kylo Ren is niet zo gevaarlijk als het lijkt. Misschien is hij wel de enige die de Galaxy kan redden. Luke en Rey zijn levensgevaarlijk.

Blackwolf

Avatar

luke is een sith.

Banned

Avatar

Het blijkt allemaal maar een boze droom te zijn.

Prince John

Avatar

@ Banned
Net zoals Harry Potter

Steve-O

Avatar

Rey Skywalker, al zou dat geen twist zijn.

Akke Moeka Hara

Avatar

Het heet reclame, trek mensen naar je film, overwin de sceptische kijk die mensen hebben overgehouden aan TFA, doe net alsof er iets spannends gebeurt, ff serieus, zelfs de dood van Han Solo zat geen gewicht aan, dat Rey straks een zwart pakje zal dragen als ze Luke onthoofd zal ook verder niet veel gewicht hebben.

Prince John

Avatar

@ Mouka Ik zie dat niet snel gebeuren; ze lijkt in TFA toch wel al echt haar kant gekozen te hebben (al kan dat natuurlijk veranderen) maar de eerste keer dat echt een vrouw de hoofdrol in een Star Wars film vertolkt, weet ik niet of Disney het ''risico'' durft te nemen om van haar een villian te maken. Ik denk eerder dat we een ander beeld krijgen van Luke, dat hij misschien zelf de Jedi Academy heeft verwoest of zoiets dergelijks, dat hij juist eerder degene is die de bad-guy wordt... Of misschien dat Del Toro Rey's vader is en een grote rol gaat spelen? Of dat Kylo goed wordt en Rey juist slecht, even wisselen. Genoeg theorieën mogelijk.

SuPa

Avatar

Ik denk dat Frodo de ring aan Kylo geeft en hij heerser van het universum wordt.

Master Of Films

Avatar

Sir Prince John "Genoeg theorieën mogelijk."

En dat is precies de bedoeling van deze Japanse leaflet. Voor hetzelfde geld blijkt R2-D2 een homo te zijn en dat wordt in sommige landen/culturen nogal schokkend ervaren. Oh, nou doe ik ook al mee met speculatie.

Gigan72

Avatar

Kylo ren is een transgender

Jodorowsky420

Avatar

Oke stay with me:

Rey is een kloon van Luke. In het begin van TFA zei General Hux dat het klonenprogramma nog steeds actief is. Luke was bezig met het trainen van nieuwe Jedi. Dit waren echter klonen van Luke, met uitzondering van Kylo Ren, die als enige menselijke gevoeliger is voor de duistere kant dan de rest. Rey werd weggestuurd door Luke op het moment dat Kylo Ren en zijn matties de rest van de klonen uitmoordden, in opdracht van Snoke. Rey werd op Jakku gedumpt door Luke kort daarna (vandaar de flashback scene waarin kleine Rey een schip ziet wegvliegen). Unkar Plat is waarschijnlijk de verzorger van Rey, die haar veilig moest houden voor de rest van de wereld, vandaar dat hij wilde dat zijn handlangers BB8 in handen zou krijgen, zodat ze niet in contact zou komen met de buitenwereld en zodat haar niks kan overkomen vanwege haar achtergrond. Je hoort Unkar Plat ook in de flashback scene, en de acteur die hem speelt is Simon Pegg, een acteur die iets te groot is voor alleen een bijrolletje.

Hoe kunnen ze Luke klonen? Nou waarschijnlijk met z'n afgehakte hand.

Ik weet dat er best wel wat gaten in dit verhaal zitten, maar ik heb het gevoel dat ik wel aardig in de buurt kom. Met name het stuk over Unkar Plat

MovieWanker

Avatar

Als Luke een bad guy is of een sith blijkt te zijn zou ik dat zoooo ontzettend dom en ongeloofwaardig vinden, de grootste anti-cilmax ooit!

Gigan72

Avatar

Als luke naar de darkside gaat zou dat niet de eerste x zijn.
Dat was in het verhaal Dark Empire ook zo.
Dus nieuw is het niet.

Ed Crane

Avatar

Als Episode VIII zogenaamd werkelijk met de grootste twist tot nu toe zou komen aanzetten, en die twist dus bewust als zodanig bedacht zo van we moeten met een grotere twist komen dan "I am your father", dan is er een grote kans dat je als het in de bios zover is, vooral denkt "laaaaaame".

Maar ik hoop natuurlijk op inderdaad een briljante twist, één die me retroactief over The Force Awakens doet zeggen: och natuurlijk, dáárom is het een kloon van A New Hope, het kon niet anders, het is helemaal geen creatieve armoede, het moést gewoon een kloon zijn!

Hé wacht effe... kloon... Jodorowsky, zou je dan toch gelijk hebben? ;)

GreenHornet

Avatar

Kylo Ren gaat Balance brengen in the Force

centr1no

Avatar

Er wordt helemaal niet gesproken over een twist.
"Schokkende waarheid" en "mysterieuze climax" zijn ook lichtelijk overdreven.
Het is heel simpel. Als de ons bekende figuren de laatste Jedi zijn is er maar één manier om te garanderen dat er geen dark side meer komt. Iedereen die force-sensitive is moet dood. Dus ook de Skywalkers.

Dinomite

Avatar

Oke ben wel benieuwd. Ze kunnen er iets heel tofs van maken, maar ik ben bang dat de creatieve armoede en Disney's intense behoefte aan sheckels belangrijker zijn dan een tof plot. Ik verwacht dan ook dat de twist de minst spannende zijn van alle opties.

Shifty777

Avatar

Het verbaasd mij dat niemand nog met de meest waarschijnlijke theorie is gekomen: dat Jar Jar Binks toch gewoon de grote Sith Lord achter alles blijkt te zijn!

nieuwslaatste nieuws

meest populair