Dwayne Johnson wil veel meer 'Fast & Furious' maken

Dwayne Johnson wil veel meer 'Fast & Furious' maken

Wat hem betreft komen er veel meer films met hem en Jason Statham.

Over twee films is het hoofdverhaal van de Fast & Furious-franchise wat Vin Diesel betreft af. Maar we weten dat Universal Pictures veel meer films wil maken in de franchise. Zo staat er een spin-off gepland rond Hobbs, het personage van Dwayne Johnson en Deckard Shaw (Jason Statham). Nu laat Johnson weten dat de franchise wat hem betreft flink uitgebouwd wordt.

"Het is een spannende tijd voor ons hier, met de Fast and Furious films, omdat het doel is om het universum uit te bouwen en de fans iets terug te geven waar ze van zullen houden," begon Johnson. "Ik kan dit zeggen: we hadden nooit verwacht dat er zo'n chemie zou zijn tussen Jason [Statham] en mij. Nu houden we van elkaar - zijn we echt goede vrienden. Maar ons in scenario's plaatsen waarin we kunnen inspelen op elkaars grappen is gewoon fantastisch. Die chemie bloeide echt in de film en liet ons zien wat de toekomst zou moeten brengen."

Wanneer die spin-off rond Hobbs en Shaw precies in première zal gaan is niet bekend. De komende jaren krijgen we in elk geval twee volgende films: Fast & Furious 9 op 18 april 2019 en Fast & Furious 10 op 1 april 2021.



NieuwsFilm

meest populair