Algemeen

Dwayne Johnson wil veel meer 'Fast & Furious' maken

Wat hem betreft komen er veel meer films met hem en Jason Statham.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:36 in Algemeen
Over twee films is het hoofdverhaal van de Fast & Furious-franchise wat Vin Diesel betreft af. Maar we weten dat Universal Pictures veel meer films wil maken in de franchise. Zo staat er een spin-off gepland rond Hobbs, het personage van Dwayne Johnson en Deckard Shaw (Jason Statham). Nu laat Johnson weten dat de franchise wat hem betreft flink uitgebouwd wordt.

"Het is een spannende tijd voor ons hier, met de Fast and Furious films, omdat het doel is om het universum uit te bouwen en de fans iets terug te geven waar ze van zullen houden," begon Johnson. "Ik kan dit zeggen: we hadden nooit verwacht dat er zo'n chemie zou zijn tussen Jason [Statham] en mij. Nu houden we van elkaar - zijn we echt goede vrienden. Maar ons in scenario's plaatsen waarin we kunnen inspelen op elkaars grappen is gewoon fantastisch. Die chemie bloeide echt in de film en liet ons zien wat de toekomst zou moeten brengen."

Wanneer die spin-off rond Hobbs en Shaw precies in première zal gaan is niet bekend. De komende jaren krijgen we in elk geval twee volgende films: Fast & Furious 9 op 18 april 2019 en Fast & Furious 10 op 1 april 2021.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

omniesbonsai

Avatar

Stomme en achterlijke films!

superpassie9

Avatar

Leuke en geweldig vermakelijke films!

Sunspot

Avatar

Deel 8 was weer leuk, maar ik hoef geen spin-off te zien.

En je merkt toch echt het gemis van Paul Walker.

eltorro

Avatar

Ik snap nooit waarom mensen vinden dat Paul Walker wat toevoegde aan de reeks. Zijn personage was voornamelijk saai en hij was zelf ook geen goede acteur. De Rock en Statham passen veel beter in de reeks, dus ik kijk ook uit naar hun spin-off films.

Decepticon

Avatar

Ik miste ook echt Paul Walker. Het was zijn Brian's verhaallijn die gevolgd werd in bijna alle films, Vin Diesel's Toretto kwam op de 2e plek. In de 4e film kwam zijn rol ook meer naar voren.

Deel 8 is imo ook heel vermakelijk, maar ditmaal echt een stap terug. Vooral de openingsscène, die vind ik het minste van de hele film. De finale is té over the top.

Maar ik zie de spin-off met Johnson en Statham met veel plezier tegemoet, zij waren het beste in deel 8, wat een goeie chemie tussen hen!

Sunspot

Avatar

@eltorro

Tja, ben er mee opgegroeid eigenlijk, denk dat je het dan gelijk merkt. Hoewel ik het pas echt goed begon te vinden vanaf deel 4, toen het 'familieverhaal' werkelijk begon, daarvoor was het meer over auto's, deel 3 was shit overigens.

Het is ook niet meer hetzelfde, Mia nu ook al weg in principe, veel nieuwe personages, nu ook Statham opeens, sowieso ongeloofwaardig verhaal wat betreft Staham en zijn broer Shaw. Opeens grote vrienden met Diesel click, zelfs na de dood van Han.

Vond deel 8 leuk, maar toch had ik af en toe het gevoel dat ze beter hadden kunnen kappen na deel 7. Ik zal de volgende 2 delen wel checken, maar eigenlijk hoeft het allemaal niet meer wat mij betreft :).

Frietgezicht

Avatar

Leuk dat die man echt overal wel zin in heeft. Niet zoals bijv Craig met Bond en die Red Skull pik enz enz enz maar The Rock heeft altijd zin in meer EN iets nieuws.
Blijkbaar mag die Jason ook heel erg.

nieuwslaatste nieuws

meest populair