Luke v Snoke in 'Star Wars: The Last Jedi'?

Luke v Snoke in 'Star Wars: The Last Jedi'?

En wat voor gereedschappen draagt hij bij zich?

Er is weer een nieuw gerucht rond Rian Johnsons Star Wars: The Last Jedi. Ditmaal wordt er gesproken over de missie die Luke Skywalker (Mark Hamill) in de film zou ondernemen en over de wapens / gereedschappen die hij bij zich heeft.

Making Star Wars meldt dat Luke in de derde akte van The Last Jedi erop uit gaat om Snoke (Andy Serkis) te confronteren. Tegelijk gaat Rey (Daisy Ridley) erop uit om Kylo Ren (Adam Driver) aan te pakken. Het is niet zeker of de ontmoeting tussen de twee daadwerkelijk plaatsvindt in The Last Jedi. Er wordt gespeculeerd dat Luke uiteindelijk weer zijn lot als Jedi accepteert en het kwaad wil bestrijden.

De missie die hij onderneemt zou voortkomen uit een scène vroeg in de film, waarin Snoke Leia (Carrie Fisher) gevangen weet te nemen. Het duo heeft een verhit gesprek, waarbij Leia mogelijk weet te ontkomen. De inhoud van het gesprek zou in elk geval leiden tot de missie. Mogelijk wordt die verhaallijn pas in Star Wars: Episode IX afgerond.

Tijdens zijn reis zou Luke een boel vreemde wezens tegen komen. "Ik heb over vreemde dingen gehoord en ze gezien, zoals porgs, een amfibische non met een witte sluier op haar hoofd en een zeemonster. Die reis vereist gereedschappen, bescherming en een richting." Lezen we op de site.

De site stelt dat er een kompas is dat Luke naar Snoke leidt. Dat zou mogelijk met de Force werken, en wordt door insiders als erg belangrijk bestempeld. Ook draagt Luke allerhande andere survivalmaterialen bij zich, waaronder een oranje rugzak met een net op de achterkant. Daarin draagt hij spullen bij zich om een vuur mee te maken. Er is ook nog een wandelstok, en een lightning rod, waarmee Luke ongedierte uit de weg houdt. Hij heeft geen lichtzwaard bij zich.

Star Wars: The Last Jedi draait vanaf 14 december in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair