Algemeen

James Mangold sprak met Fox over solofilm voor X-23

Hij zou dan een intieme film willen maken over kinderen die opgroeien.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 14:52 in Algemeen
Het einde van Logan liet de deur voor een film rond Dafne Keens X-23 wagenwijd open. Na een speciale screening van de Logan Noir-versie, sprak James Mangold kort met fans. Daarbij werd hem gevraagd of hij een solofilm voor Keens personage zou willen maken.

"Alles is mogelijk," begon Mangold. "Ik heb het er wel met [Fox] over gehad. Ik heb het er al met hen over gehad, nog voordat we de film maakten. Ik vond haar een geweldig personage. En met wat Dafne gedaan heeft, denk ik dat het ook zekermogelijk is."

Ook werd hem gevraagd wat er mogelijk zou zijn voor die eventuele film. "Ik zou een eerlijke film over jonge mensen maken. Dat is wat ik zou willen. Een erg eerlijke film over jonge mensen die volwassen worden."

Logan is vanaf 28 juni te koop op Dvd en Blu-ray.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Mwa, nog meer onduidelijkheid mocht het zover komen en ik hoef niet echt mutant kinderen zien opgroeien. Vond haar wel goed spelen, lekker dierlijk.

Maar goed, over die tijdlijnen, man man, Dark Phoenix in jaren '90 in de volgende film, Deadpool in het heden, wat nie tveel uitmaakt, maar New Mutants is toch in het heden, met Deadpool. En dan mogelijk X23 met haar mutanten in de verre toekomst.

1 GROTE ZOOI. Kap ermee, reboot NU!

:).

Ereptile

Avatar

Mjah de reboot poging van het X-Men universum is toch al teniet gedaan door X-Men Apocalypse....

Ik zie liever kwaliteit films zoals Logan.

Decepticon

Avatar

Ik hoop dat deze film er komt.

Mav Damian

Avatar

Ik hoop het ook dat deze film komt. Keen is een perfecte opvolger voor Jackman Wolverine.

Ed Crane

Avatar

Ik hoop ook dat de film er komt.

GreenHornet

Avatar

ze kunnen haar ook recasten / of wachten tot ze 16 is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair