Algemeen

Foto's Alden Ehrenreich als Han Solo

Kan Alden Ehrenreich de grote schoenen van Harrison Ford een beetje vullen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 16:41 in Algemeen
De opnames van Han Solo, de film waarin we het oorsprongsverhaal van het beroemde personage moeten leren, vinden op dit moment volop plaats. Roddelsite TMZ wist de hand te leggen op een reeks foto's van Alden Ehrenreich met het kostuum van Han Solo aan, waarmee we voor het eerst een beeld hebben van hoe de acteur invulling geeft aan het personage, dat ooit iconisch gemaakt werd door Harrison Ford.

Officiële beelden zijn het overigens nog niet, maar wellicht dat dit lek Disney zal doen besluiten binnenkort maar eens een echte foto van Ehrenreich als Han Solo vrij te geven. Voorlopig is dat nog even afwachten en moeten we het doen met onderstaande beelden. Voor de volledige fotogalerij, waarin ook beelden van voertuigen en sets te vinden zijn, verwijzen we je door naar de site van TMZ.

Han Solo laat zien hoe de titelheld aan zijn naam is gekomen, en waarom hij uiteindelijk een smokkelaar werd. De regie is in handen van het komiche en tot dusverre zeer succesvolle duo Phil Lord en Chris Miller. Naast Ehrenreich spelen ook Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Michael K. Williams en Donald Glover hoofdrollen. Vanaf 24 mei 2018 in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nd90

Avatar

Wachten mensen hier nou echt op...?

KeesjeNL

Avatar

@ nd90 Jaman. Ik heb zonder eten & drinken langer dan 4 maanden achter me pc gezeten voor deze foto!

Akke Moeka Hara

Avatar

Again ik zie dingen maar ik weet niet wat ik zie

nieuwslaatste nieuws