Gaat de 86-jarige Clint Eastwood weer acteren?

Gaat de 86-jarige Clint Eastwood weer acteren?

Afgelopen 10 jaar te zien in slechts twee films.

De afgelopen 10 jaar was Clint Eastwood te zien in slechts twee films, namelijk in zijn eigen Gran Torino (2008) en in de baseball-film Trouble With the Curve uit 2012. De levende legende is ondertussen 86 jaar oud en de laatste jaren is hij wel volop actief als regisseur, maar hij wil graag nog eens voor de camera te stappen.

Volgens Variety zei Eastwood tijdens een masterclass dat hij het acteren mist. "Zo nu en dan, maar niet al te vaak." Hij voegde hieraan toe: "Ik heb het veel gedaan voor een lange tijd. Ik zal op een zeker moment terugkeren."

In Cannes liet viervoudig Oscarwinnaar weten dat hij ook nog graag een western maakt. "Ik ben sinds Unforgiven nooit meer een script tegengekomen dat net zo'n goede western zou hebben opgeleverd. Maar ik sluit niets uit, wie weet waar ik in de toekomst misschien nog op stuit."

De laatste film die Eastwood regisseerde is Sully met Tom Hanks. Hij zou nu werken aan The 15:17 to Paris, een drama over de mislukte aanslag op de Thalys van Amsterdam naar Parijs in 2015.



NieuwsFilm

meest populair