Video

Broederliefde Gru en Dru in laatste trailer 'Despicable Me 3'

True 'grumance'.

door Jan Roselaar om 12:25 in Video
Nu dat de releasedatum van Despicable Me 3 nog maar een maand van ons verwijderd is, vindt studio Illumination Entertainment het hoog tijd voor de laatste trailer. Die geeft wel gelijk een hoop meer weg van het verhaal dan de vorige previews en legt tussen de Minionmopjes door de nadruk op broederliefde. Maar dan wel van de soort die een rechtschapen man van het rechte pad af kan dwingen.

In het derde deel uit de Despicable Me reeks ontmoet ex-booswicht Gru (opnieuw de stem van Steve Carell) zijn tweelingbroer Dru (ook Carell), van wiens bestaan hij nooit af wist. Hoewel gekleed in het wit in plaats van Gru's traditionele zwart, is de verwantschap onmiskenbaar, want ook Dru kent een voorliefde voor het schurkenbestaan. Jammer voor Gru, die door zijn vriendin Lucy nou net dat leven als snoodaard had opgegeven... Alsof de kersverse familieperikelen nog niet genoeg zijn moet Gru bovendien ook nog het hoofd bieden aan de in de jaren tachtig gestoken gebleven bad guy Balthazar Bratt (Trey Parker). Gelukkig krijgt Gru als vanouds hulp van de meisjes Edith, Margo en Agnes, plus enige bij/tegenwerking van zijn getrouwe hulpjes, de Minions.

Ook te horen in Despicable Me 3 zijn Steve Coogan, Diane Keaton, Julie Andrews, Kristen Wiig en Russell Brand. De regie ligt wederom in handen van de heren Pierre Coffin en Kyle Balda. Goed nieuws voor de film: een releasedatum in het lucratieve China is ook al goedgekeurd.

In Nederland komt Despicable Me 3 op 28 juni uit.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Was it.... fluffy?

nieuwslaatste nieuws

meest populair