Bioscoopfilms week 22: Baywatch, Kill Switch & meer

Bioscoopfilms week 22: Baywatch, Kill Switch & meer

Welke films draaien vanaf deze week allemaal in de bioscoop?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Baywatch (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Seth Gordon | Cast: Alexandra Daddario, Brandon Larracuente, Dwayne Johnson, Priyanka Chopra

Toegewijd strandwacht Mitch Buchannon botst met een nieuwe rekruut, in ongenade gevallen Olympiër Matt Brody. Als ze een crimineel meesterplan ontdekken dat de toekomst van hun baai bedreigt, moeten ze leren samenwerken.

Lees de recensie van Baywatch geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Baywatch.

Daughters of the Dust (1991)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julie Dash | Cast: Cora Lee Day, Alva Rogers, Barbarao, Trula Hoosier

In het begin van de twintigste eeuw leven veel nakomelingen van de vroegere slaven op de eilanden aan de kust van South Carolina en Georgia. Dit verhaal speelt rond 1902, een woelige tijd, zowel voor Europa, waar de Eerste Wereldoorlog dreigt, als voor Amerika, waar een binnenlandse strijd op gang komt voor een betere toekomst en betere burgerrechten voor vrouwen en kleurlingen. In die tijd besluit de Peazant familie de eilanden te verlaten om op het vasteland een nieuw leven te beginnen. Tijdens de moeilijkheden die zij daarbij ervaren worden hun Afrikaanse wortels en hun rijke Gullah erfgoed duidelijk zichtbaar.

Lees de recensie van Daughters of the Dust geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Daughters of the Dust.

En amont du fleuve (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marion Hänsel | Cast: Olivier Gourmet, John Lynch, Sergi López

Twee halfbroers leren elkaar kennen in een onherbergzaam gebied, waar ze een rivier opvaren, op zoek naar de plek waar hun vader overleden is. Onderweg verdwalen ze en is er geen weg meer terug... Bekijk de trailer van En amont du fleuve.

La Chana (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lucija Stojevic | Cast: --

La Chana is een getalenteerd flamenco danseres, die na een afwezigheid van dertig jaar, terugkeert naar het podium. Ze onthult in de film het geheim achter haar vertrek. Bekijk de trailer van La Chana.

Souvenir (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bavo Defurne | Cast: Isabelle Huppert, Kévin Azaïs, Johan Leysen, Jan Hammenecker

Een vergeten European Song Festival zangeres is vervallen in de vergetelheid. Ze wordt verliefd op een bokser en samen bedenken ze een plan om haar een comeback te laten maken. Bekijk de trailer van Souvenir.

Casper & Emma de bergen in (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Arne Lindtner Næss | Cast: Oliver Dahl, Sigrun Enge, Janne Formoe, Björn Freiberg

Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels Welpje en Konijn op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een bergpark. Eenmaal daar probeert het duo Emma's moeder te koppelen aan een lokale bewoner. Niet alles gaat daarbij goed! Bekijk de trailer van Casper & Emma de bergen in.

Broers (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bram Schouw | Cast: Christa Theret, Rufus, Jonas Smulders, Niels Gomperts

Alexander vertrekt plotseling naar Frankrijk. Lukas besluit met hem mee te gaan, zoals hij zijn hele leven heeft gedaan bij zijn grote broer. Maar tijdens de reis komt hij erachter dat hij zijn eigen keuzes moet gaan maken. Bekijk de trailer van Broers.

Kill Switch (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Smit | Cast: Dan Stevens, Bérénice Marlohe, Charity Wakefield, Tygo Gernandt

Een piloot vecht om zijn gezin en een planeet te redden, als een experiment om oneindig veel energie op te wekken misloopt. Bekijk de trailer van Kill Switch.

NieuwsFilm

meest populair