Nieuwe onthulling over Canto Bight in 'Star Wars: The Last Jedi'

Nieuwe onthulling over Canto Bight in 'Star Wars: The Last Jedi'

De wezens daar bevinden zich buiten alle mogelijke galactische ontwikkelingen.

Lucasfilm heeft nieuwe details vrijgegeven over de casinoplaneet Canto Bight, waar Star Wars: The Last Jedi naartoe reist. Schrijver en regisseur Rian Johnson omschreef de planeet al als een speeltuin voor rijke eikels, en daarmee wordt dat het tegenovergestelde van Mos Eisley. Dat bleek ook wel uit de foto's die we zagen: het gaat om zeer rijke wezens.

Nu sprak Lucasfilms Pablo Hidalgo met Vanity Fair en ging hij dieper in op Canto Bight en zijn plek in het universum. "Wat we gaan zien in The Last Jedi, zijn wat mensen die erin geslaagd zijn een leven voor zichzelf op te bouwen, dat zich los van de galactische strijd bevindt. Ze hebben een manier gevonden om daar boven of daar voorbij te leven. Het is een klasse van rijken, die geholpen hebben allerlei openingen te vinden in de samenleving, die ervoor zorgen dat ze altijd overleven, wat zich er ook daarbuiten afspeelt."

We weten ook al een beetje wat zich op de film afspeelt. John Boyega's Finn en Kelly Marie Trans Rose ondernemen een missie naar die planeet, waar ze op zoek moeten naar iets of iemand. Wie of wat weten we dan weer niet, maar duidelijk is dat ze zich moeten mengen onder heel aparte personages.

The Last Jedi draait vanaf 15 december in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair