'Han Solo' spin-off wordt anders

'Han Solo' spin-off wordt anders

Anders dan de rest van de films in de Star Wars franchise.

Het duurt nog even voordat de Han Solo-film in de bioscopen draait, maar dat wil niet zeggen dat er niet zo nu en dan wat rond de film naar buiten gebracht mag worden. Zo sprak actrice Thandie Newton vandaag over het verhaal van de film. Details gaf ze niet, maar ze vertelde wel dat we iets heel nieuws mogen verwachten in het Star Wars-universum.

"Het is fantastisch en ik vind het geweldig," vertelde Newton. "Het wordt anders van alles wat ik gedaan heb, of zelfs aan het doen ben." Vervolgens vroeg men hoe de film dan anders wordt. Daarop antwoordde ze: "Ik kan je niet vertellen waarom. Het wordt gewoon anders, OK? Gewoon heel anders."

Wat ze dan bedoelt is natuurlijk niet zeker. De film van regisseurs Chris Miller en Phil Lord zal het oorsprongsverhaal van Han Solo (Alden Ehrenreich) vertellen en moet onder meer laten zien hoe hij zijn naam kreeg. Naar het schijnt heeft het allemaal iets te maken met Lando Calrissian (Donald Glover), Chewbacca (Joonas Suotamo) en de mysterieuze mentorfiguur Beckett (Woody Harrelson).

Vanaf 24 mei 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair