'Jurassic World 2' wordt beter dan origineel

'Jurassic World 2' wordt beter dan origineel

Althans, dat vindt Colin Trevorrow - regisseur van dat origineel.

Regisseur doet zijn best iedereen enthousiast te krijgen voor [url=]J.A. Bayona's op zijn [film=]Jurassic World. Waar de film van Trevorrow wellicht iets teveel leunde op eerdere films uit de franchise, zal dat bij het vervolg vermoedelijk anders zijn. Trevorrow denkt zelf dat, over het geheel genomen, de film van Bayona beter wordt dan die van hemzelf.

Allereerst vertelde hij over de samenwerking met Bayona. "Hij is een ander regisseur, maar het is interessant, want we hebben dezelfde instincten als het aankomt op spanning en familie en angsten uit de kindertijd en het perspectief op hoe we het verhaal willen vertellen," aldus Trevorrow. "Ondanks dat ik de film schreef, is het J.A.'s film van begin tot eind."

Geleerde lessen uit het verleden worden toegepast op deze vervolgfilm en daarin ligt ook de reden waarom Trevorrow denkt dat dit vervolg beter wordt dan het origineel van hemzelf. "We gebruiken meer animatrons, omdat ik geleerd heb hoe we die kunnen gebruiken, dus heb ik scènes bedacht waarvoor we ze konden gebruiken - want ze kunnen niet rennen, dat heb ik wel geleerd. [Producent] Belén Atienza is ook geweldig geweest en de film is iets waar we ingedoken zijn, en waarmee we geprobeerd hebben iets dat dieper, rijker en beter is te maken. Ik ga de hypeman voor deze film zijn, omdat ik denk dat deze gewoon beter wordt."

In het vervolg van Bayona spelen onder meer Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Toby Jones en James Cromwell hoofdrollen. Vanaf 7 juni 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair