Nieuw inkijkje 'Baywatch' geeft behoorlijk dubbel gevoel

Nieuw inkijkje 'Baywatch' geeft behoorlijk dubbel gevoel

Kelly Rohrbachs ballen vs. die van Jon Bass.

De ontvangst van de R-rated actiekomedie Baywatch was al niet te best en nu de film enkele weken in de bioscoop te zien is, wordt pijnlijk duidelijk dat een vervolg er hoogstwaarschijnlijk niet inzit. De $70 miljoen kostende film staat wereldwijd op nog geen $80 miljoen. Waarschijnlijk om toch nog wat nieuwsgierige mensen te lokken is nu een clip onthuld waarin actrice Kelly Rohrbach te zien is als C.J. Parker.

C.J. Parker is het oorspronkelijke personage van Pamela Anderson en ook in die tijd waren de kijkers over het algemeen benieuwd naar de strandscènes met de Playboy-ster of een van de andere beachbabes. En daarmee eigenlijk niet in de wilde avonturen van Mitch Buchannon. Wie kan zich daar überhaupt nog iets herinneren? De film van regisseur Seth Gordon werd echter wel vooral vermarkt met beelden van Dwayne Johnson nieuwe Mitch Buchannon en zijn side-kcik Zac Efrons Matt Brody... Misschien niet de juiste keuze.

Oh ja, voor je het niet door zou hebben; de humor in onderstaande clip wordt met name aangeleverd door Jon Bass. Nog geïnteresseerd in onze recensie? Lees deze dan hier!



NieuwsFilm

meest populair