Ben Kingsley wil Antonio Banderas en een meisje ombrengen in trailer 'Security'

Ben Kingsley wil Antonio Banderas en een meisje ombrengen in trailer 'Security'

Het wordt een lange nacht.

In de trailer van Security, welke je beneden kan terugvinden, nemen Antonio Banderas (Desperado) en Ben Kingsley (Lucky Number Slevin) het tegen elkaar op. De actiethriller lijkt op Die Hard, maar dan in een winkelcentrum. Alain Desrochers is de regisseur. Voorheen bracht hij titels uit als Nitro en Cabotins.

Banderas speelt een oud-militair met veel pech die wanhopig naar werk zoekt. Hij krijgt een baantje als nachtbewaker in een vervallen winkelcentrum, dat geplaatst is in een ruige buurt. Zijn eerste dienst verloopt al meteen stroef wanneer een jong, radeloos meisje bij de ingang staat, op zoek naar onderdak. Ze blijkt een belangrijke getuige te zijn die door een politiecolonne getransporteerd werd. De mannen in blauw zijn echter aangevallen door een psychopaat (Kingsley) en zijn trawanten. Al moeten de slechteriken het met de dood bekopen: de jonge getuige zal sterven! Met een handvol andere nachtbewakers tracht de oud-militair het meisje te beschermen.



Het verhaal is tot stand gebracht door John Sullican en Tony Mosher. Security is verwezenlijkt dankzij Nu Boyana Film Studios en Nu Image / Millennium Films. Dutch Filmworks brengt de actiethriller deze maand nog uit.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair