Teaser trailer voor Marvels 'Black Panther'!

Teaser trailer voor Marvels 'Black Panther'!

Eindelijk heeft Black Panther zijn eigen film.

Begin volgend jaar keert Chadwick Boseman terug in zijn rol als de Afrikaanse superheld Black Panther, in de gelijknamige film Black Panther. We zagen heb verleden jaar al debuteren in Civil War. Na het affiche van gisteren, lees je hieronder de synopsis en zie je uiteraard de teaser trailer!

De beschrijving voor de film van regisseur Ryan Coogler (Fruitvale Station, Creed) is als volgt: Marvel Studios' Black Panther volgt T'Challa die, na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar zijn thuis, een geïsoleerde, technologisch geavanceerde Afrikaanse natie. Daar moet hij plaatsnemen op de troon die hem rechtmatig toebehoort. Maar als een krachtige oude slechterik opnieuw opduikt, wordt de aard van T'Challa's als koning - en Black Panther - op de proef gesteld. Hij wordt in een groots conflict getrokken en de toekomst van Wakanda en de complete wereld staat op het spel. Oog in oog met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verzamelen en de volledige kracht van Black Panther inzetten om zijn tegenstanders uit te schakelen om zo zijn mensen en samenleving veilig te stellen.


Het achttiende deel in het Marvel Cinematic Universe, ook met rollen voor Michael B. Jordan (als Erik Killmonger), Winston Duke (M'Baku / Man-Ape), Lupita Nyong'o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Martin Freeman (Everett K. Ross), Daniel Kaluuya (W'Kabi), Angela Bassett (Ramonda), Forest Whitaker (Zuri) en Andy Serkis (Ulysses Klaue / Klaw), moet op 14 februari 2018 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair