Forest Whitaker over zijn Zuri in 'Black Panther'

Forest Whitaker over zijn Zuri in 'Black Panther'

En welke muziek hoorde je in de trailer?

Eerder vandaag verschenen de eerste beelden uit Ryan Cooglers Marvel-film Black Panther. Naast een aantal bekende gezichten waren er ook een hoop nieuwe te zien, onder meer Forest Whitaker (Star Wars: Rogue One, Arrival) als de flink geschminkte Zuri.

In gesprek met Entertainment Weekly onthulde Coogler (Fruitvale Station, Creed) wat meer over het personage. "Hij is zo ongeveer een religieus figuur of spiritueel figuur. Spiritualiteit is iets dat bestaat in Wakanda in de comics en het is iets dat we graag zagen als onderdeel van de film. Forests personage, zeker hij, heeft een grote link met T'Challa's vader. Zuri is iemand die hij om begeleiding vraagt."

En dan is er ook nog iemand aan de slag is gegaan met die toch wat matige poster met daarop hoofdrolspeler Chadwick Boseman. Dit keer zien we gewoon Black Panther, met een zwarte panter. Op 14 februari 2018 in de Nederlandse bioscopen.


Naast de opvallende personages was ook de muziek in de trailer opvallend. Het nummer dat je hoort het "Legend Has It" en komt van Run The Jewels. Ze zijn geen onbekende van Marvel. Een aantal covers van de comics bevatte namelijk het "fist and gun"-gebaar van de rappers. Check een voorbeeld hieronder, gevolgd door het complete nummer.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair