Algemeen

Drie 'Spider-Man'-films bevestigd door Tom Holland

De jonge acteur verspreekt zich.

door Bram de Groot om 11:21 in Algemeen
Binnenkort verschijnt met Spider-Man: Homecoming het eerste avontuur van Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe. Geruime tijd geleden werd een vervolg al aangekondigd voor 2019 en nu heeft de hoofdrolspeler laten weten dat er drie delen moet verschijnen.

"Ja, er is wat we noemen een story arc voor het personage," aldus Holland tegenover AlloCiné over wat Marvel van plan is met Spider-Man. "Er is nog veel ruimte voor Peter Parker en Spider-Man, met de nadruk op dat hij kan groeien in de volgende twee films. Hij is zeker niet op zijn sterkst aan het einde van Spider-Man: Homecoming en ik kijk er erg naar uit om te ontdekken hoe hij nog verder kan groeien... door de pubertijd mee te maken denk ik. Het worden geweldige films."

"Spider-Man 2 en 3 komen er aan... Ja, nu weet je het. Sorry Marvel, Whoops!" zei Holland op het moment dat hem werd gevraagd om zijn uitspreken over meerdere films te verduidelijken.

Spider-Man: Homecoming staat gepland voor 6 juli en het tweede deel staat reeds vast op 5 juli 2019. Mocht dit tweede deel nog niet in het aangekondigde Marvel Cosmic Universe, dan zal dit ongetwijfeld wel zijn met het derde deel.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

Heb je dan nog wel tijd voor James Bond en Batman Tommy?

Master Of Films

Avatar

Tom heeft zich idd versproken. Hij bedoelde dat hij Spider-Man speelt in Iron 5 en 6.

NieuwsFilm

meest populair