Eerste trailer 'Flatliners'!

De reboot/sequel van de film uit 1990.

Sony Pictures heeft de eerste trailer en poster online gezet voor Flatliners, een reboot van en vervolg op de originele thriller uit 1990 van Joel Schumacher en met namen als Kiefer Sutherland, Julia Roberts, Kevin Bacon en Oliver Platt.

In de film van regisseur Niels Arden Oplev (Milennium: Mannen die Vrouwen haten, Dead Man Down) zijn vijf studenten geneeskunde geobsedeerd door het mysterie van wat er gebeurt na de dood. Een gewaagd en gevaarlijk experiment moet een antwoord geven. Door hun hart een kort te stoppen, veroorzaken ze een bijna-doodervaring en krijgen daardoor inzicht in het leven na de dood. Hun experimenten worden echter gevaarlijker met als gevolg dat ze worden achtervolgd door de zonden uit hun verleden.


In de nieuwe Flatliners zijn er rollen voor onder meer Ellen Page (June, Inception), Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story, Milk), Nina Dobrev (The Vampire Diaries, The Perks of Being a Wallflower), James Norton (Happy Valley, Grantchester) en Kiersey Clemens (Dope, Neighbors 2: Sorority Rising). Ook Kiefer Sutherland is te zien als het originele personage Nelson Wright. Vanaf 29 september in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair