POLL: Welke filmreeks moet per direct stoppen?

POLL: Welke filmreeks moet per direct stoppen?

Doe wat origineels...

De afgelopen twee POLLs gingen over de slechtste en beste filmreeks. Deze week kijken we nog één keer naar een aantal filmreeksen, met de vraag: welke van de onderstaande vijf reeksen mag van jou nu echt wel eens stoppen? Met de gedachte: liever iets originelers!

De onderstaande filmreeksen bestaan allen uit vijf of meer delen en er zijn ook nog (uitgebreide) toekomstplannen. Dit ondanks dat er veel kritiek is; de rek zou er vooral uit zijn en er wordt enkel voortgeborduurd op een vast concept of de vervolgen zijn simpel weg ruim onvoldoende. Dit overigens afgezien van het feit dat de films veel en soms ook ontzettend veel mensen naar de bioscoop lokken.

Waarom eigenlijk geen de andere franchises in deze lijst, zoals de superheldenfranchises, Jurassic Park of Mission: Impossible? Deze films weten overwegend goede commentaren van critici en publiek binnen te harken en doen het sterk tot ijzersterk aan de bioscoopkassa's. Het DC Extended Universe bestaat nog uit vier films en komt daardoor niet in aanmerking en laat gelukkig tekenen van herstel zien.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair