'Edge of Tomorrow'-vervolg legt einde origineel uit

Want hoe won de mensheid nou van de Mimics?

Christopher McQuarrie schreef het script van Edge of Tomorrow en mag meewerken aan het vervolg. Het einde van die eerste film is voor sommige fans niet helemaal duidelijk, maar het vervolg gaat die onduidelijkheid geheel wegnemen. Dat stelt McQuarrie althans op Twitter.

McQuarrie deelde niet heel veel informatie, maar schreef wel het volgende: "Het einde van Edge zal eindelijk helemaal duidelijk worden." Hieronder het bericht dat McQuarrie op Twitter deelde, daarna volgen spoilers over de eerste film.

Aan het eind van Edge of Tomorrow zien we dat Rita (Emily Blunt) doodgaat om Cage (Tom Cruise) extra tijd te geven om de Omega te doden. Hij slaagt daarin, maar het kost hem ook zijn leven. Gelukkig voor Cage wordt hij geraakt door wat bloed van de Omega, waardoor een nieuwe reset ingezet wordt, net als in het begin van de film toen hij per ongeluk een Alpha doodde. Ditmaal is de oorlog met de Mimics ineens gewonnen. En precies dat einde is wat vreemd, want het wordt verder helemaal niet uitgelegd.

Live Die Repeat and Repeat moet als sluitstuk dienen en wordt weer geregisseerd door Doug Liman. Verder keren zowel Cruise als Blunt terug en zal er nog een derde hoofdrolspeler gecast worden.

NieuwsFilm

meest populair