Algemeen

Eerste beelden Charlotte's Web

door FilmTotaal op 25.08.2005 om 15:04 in Algemeen
USA Today heeft de eerste beelden geplaatst van de verfilming van E.B. Whites succesvolle kinderboek Charlotte's Web uit 1952.

De film, over de avonturen van een aantal dieren en een meisje (Dakota Fanning) op een boerderij, verschijnt volgend jaar oktober met een combinatie van live-action en CGI in de bioscopen. Van het boek verscheen in 1973 overigens al eens een tekenfilm.

De stemmen van de dieren komen in de nieuwe versie van onder andere Kathy Bates, André Benjamin, Steve Buscemi, Cedric the Entertainer, Thomas Haden Church en John Cleese.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Michaell

Avatar

Haha Dakota Fanning weer. Zo jong en zo succesvol! :+

Mark

Avatar

Lijkt wel een beetje op Babe als je die boerderij zo ziet. Maar ik zie helemaal geen CGI eigenlijkk. Volgens mij had dat trouwens makkelijk zonder gekunt. Of wacht is, zonder CGI kunnen die monden van die dieren natuurlijk niet bewegen. Weer een mysterie opgelost.

Peter

Avatar

Charlotte de spin en Templeton de rat schijnen volledig CGI te zijn...maar die zijn hier inderdaad niet te zien.

Mark

Avatar

Die spin in CGI kan ik nog wel begrijpen omdat dat insect woorden schijft in dat web. Hmmm, een spin die spint natuurlijk woorden in een web. Anyway, maar waarom die rat ook CGI is, onbegrijpelijk. Een beetje getrainde tamme rat in die scenes stoppen is toch 86x sneller en goedkoper. Lijkt mij tenminste... maar ja, wie ben ik.

NieuwsFilm

meest populair