Nieuwe beelden 'The Dark Tower'!

Nieuwe beelden 'The Dark Tower'!

Bijna nemen Idris Elba en Matthew McConaughey het tegen elkaar op.

Na een korte tijd van radiostilte, is er weer een nieuwe featurette vrijgegeven voor Nikolaj Arcels The Dark Tower. We krijgen daarin wat nieuwe beelden te zien van de Stephen King-verfilming en horen de belangrijkste mensen achter de schermen - schrijver King en hoofdrolspelers Idris Elba en Matthew McConaughey - vertellen wat hun rollen inhouden.

Zo horen we wederom dat de scherpschutters een soort ridders waren die de wereld moesten beschermen tegen de duisternis. Elba's personage - Roland Deschain - is de enige overgebleven en hij wil koste wat het kost de Donkere Toren beschermen. Die toren beschermt de wereld tegen chaos en dood. McConaughey's Man in Black is juist van de chaos en dood en het is dan ook zijn taak om de toren neer te brengen. De enige die hem kan stoppen? Roland. Hieronder kan je de featurette bekijken.


The Dark Tower draait dus om die strijd tussen Roland Deschain en de Man in Black, om het voortbestaan van de Donkere Toren. Daarin is een sleutelrol weggelegd voor de jonge Jake (Tom Taylor), die over bepaalde krachten blijkt te beschikken. Vanaf 24 augustus in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair