Ryan 'Deadpool' Reynolds redt leven neefje

Ryan 'Deadpool' Reynolds redt leven neefje

Ook in het echte leven blijkt de populaire acteur een ware superheld te zijn!

Acteur Ryan Reynolds kennen we natuurlijk allemaal als de grofgebekte R-rated actieheld Deadpool, maar ook in het echte leven blijkt de populaire acteur een ware superheld te zijn. Reynolds heeft namelijk ooit een keer het leven van zijn neefje gered.

Reynolds en zijn vrouw Blake Lively, tevens actrice van beroep, laten beiden op hun Instagram-accounts weten afgelopen maandag opnieuw te hebben deelgenomen aan een opfriscursus reanimeren bij het Rode Kruis, om hun kennis niet te laten verwateren.

Eerder kwam deze kennis al eens uiterst goed van pas in een levensbedreigende situatie aangaande het neefje van Reynolds. Dankzij de cursus kon Reynolds namelijk een aantal jaar geleden het leven redden van het jonge familielid, zo vertelt hij op Instagram.

Reynolds en Lively raden dan ook iedereen aan om een reanimatiecursus te gaan volgen, omdat je er simpelweg gewoon levens mee kunt redden. Ditmaal kozen Reynolds en zijn vrouw ervoor om een training gericht op baby- en peuterreanimatie te volgen.

Meer details over de precieze omstandigheden van het privé voorval geeft Reynolds logischerwijs overigens niet, maar vast staat dat Reynolds ook buiten het grote scherm om dus een échte held is wegens deze ware heldendaad!



NieuwsFilm

meest populair