Spannende actie in eerste trailer 'Jumanji: Welcome to the Jungle'!

De regels zijn veranderd...

Velen zullen zich Jumanji nog wel herinneren, de film uit 1995 waarin Robin Williams een man speelt die jarenlang vastgezeten heeft in een mysterieus bordspel. In die film komen de wezens van de jungle naar de echte wereld. Maar dat wordt omgedraaid in dit vervolg: Jumanji: Welcome to the Jungle. Vandaag hebben we namelijk een eerste echte trailer, die laat zien dat het een komisch film wordt.

Een stel pubers vindt in de kelder van hun school een computerspel: Jumanji. Maar ditmaal zijn de regels van het spel veranderd. De tieners worden namelijk in de spelwereld opgezogen en nemen daar een soort avatars aan. Zodoende wordt de milde Spencer een dappere verkenner (Dwayne Johnson), de spierbundel Fridge een klein genie (Kevin Hart), It-girl Bethany wordt een boekenwurm (Jack Black) en de weinig sportieve Martha wordt een echte Amazone (Karen Gillan).

In de trailer zien we dat zij nog wel even aan die nieuwe identiteit moeten wennen en dat leidt tot geinige momenten. Maar de film heeft meer dan alleen humor en bevat ook behoorlijk heftige actie. Zo zien we vechtscènes, ontploffingen en mensen die moeten vluchten voor verschillende dieren. Vanaf 21 december in de bioscoop.


We hebben ook een poster!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair