Algemeen

Ontmoet de personages van de volgende LEGO-film

Welke negen helden spelen er een rol?

door Jim Pedd om 15:30 in Algemeen
Warner Bros heeft negen personageposters vrijgegeven voor The LEGO Ninjago Movie. Genoeg reden voor ons om eens te kijken wie nou eigenlijk wie is in dit derde Lego-avontuur. De animatiefilm van regisseurs Charlie Bean en Paul Fisher speelt zich af in Ninjago City.

Daar moet de jonge Master Builder Lloyd, a.k.a. de Green Ninja (Dave Franco) samen met zijn vrienden - die allemaal in het geheim ninja's zijn - vechten tegen de kwaadaardige warlord Garmadon (Justin Theroux). Maar dat is, niet geheel zonder toeval, ook de vader van Lloyd. En dus breekt er al snel een epische strijd tussen vader en zoon uit, die vanaf 27 september in de bioscoop te zien is.

Lloyd (Dave Franco)

Lloyd is de legendarische Green Ninja en een Master Builder. Hij geeft tegelijk leiding aan de geheime ninjagroep die Ninjago City beschermt tegen de grootste schurk ooit: Lord Garmadon. Iedereen juicht voor de Green Ninja als held, maar zodra hij zijn masker afdoet is hij Lloyd, het jongetje dat helaas de zoon van Garmadon is. Hij heeft het er maar moeilijk mee om vrienden te krijgen, vanwege die vader van hem. En tegelijk verlangt hij stiekem toch naar een gewone band met zijn pa.


Master Wu (Jackie Chan)

De wijze, alwetende mentor leert zijn studenten ninjameesters te worden. Hij wil dat ze vooral op zichzelf en elkaar vertrouwen en niet op hun wapens. Wu is de broer van Garmadon en oom van Lloyd. Hij draagt een staf bij zich, die ook als fluit dient en heeft een hoed waarmee hij kan zweven.


Lord Garmadon (Justin Theroux)

De meest kwaadaardige warlord ooit. Lord Garmadon heeft gloeiende rode ogen, scherpe tanden, hoorns en vier armen. Hout van haaien. Kan angst ruiken en als mensen hem zien, vluchten ze voor hem. Hij is ongeduldig, impulsief en houdt ervan zijn generaals van een vulkaan te lanceren. Hij is niet succesvol, maar blijft altijd proberen Ninjago City over te nemen. Maar waarom? Zou hij een band willen met zijn zoon?


Koko (Olivia Munn)

Koko is de slimme, sterke en onafhankelijke moeder van Lloyd. Ex-vrouw van Garmadon en niet bang om tegen hem te strijden. Koko kende hem van toen hij nog een jonge warlord was die de wereld wilde veroveren. Toen dacht ze dat het niets meer was dan grootspraak. Maar toen bleek dat het menens was. En dus besloot ze hem te verlaten en Lloyd mee te nemen om hem een gewoon leven te geven. Al slaagde ze daar niet echt in.


Kai (Michael Peña)

Deze ninja is loyaal en beschermt al zijn vrienden, net als Lloyd en zijn zus Nya. Hij is enthousiast en open, altijd klaar voor een knuffel. Heeft niet het geduld dat sommige instructies van Master Wu vereisen, maar is er helemaal klaar voor om het tegen schurken op te nemen.


Nya (Abbi Jacobson)

Nya is de zus van Kai en barst van zelfvertrouwen en motivatie. Ze heeft een zekere flair over zich heen, vooral als ze met haar motor door de hallen van Ninjago High School rijdt. Haar rolmodel is de beroemde ninja Lady Iron Dragon.


Zane (Zach Woods)

Deel jongen, deel Nindroid. Deze ninja is supercool. Zijn brandstofcellen worden gekoeld met freongas en hij schiet zijn tegenstanders neer met ijs. Logisch en methodiek; Zane wordt geleid door zijn programmering en sensoren. Maar hij is geen robot, gewoon een tiener die niets snapt van sarcasme.


Cole (Fred Armisen)

Cole houdt van muziek. Hij vindt het zelfs geweldig als Master Wu op de fluit speelt. Cole's mech heeft een draaitafel en subwoofer. Het intense geluid dat die voortbrengen is genoeg om zijn tegenstanders om te blazen.


Jay (Kumail Nanjiani)

Deze ninja schiet zijn tegenstanders neer met stroomstoten. Jay komt uit een hecht gezin en begrijpt dan ook waar Lloyd naar verlangt. Hij is wat nerveus en soms te voorzichtig, maar staat zijn mannetje op het slagveld. Hij zou willen dat zijn grote liefde Nya dat ook zou zien...1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

Hatsee! De volgende parent-trap is gezet. haha

nieuwslaatste nieuws

meest populair