Welke actrices zijn in beeld voor 'Batgirl'?

Joss Whedon heeft uitgebreide keuze.

Bram de Groot 2 juli 2017 16:49 in Algemeen
Na een hele hoop kritiek heeft Warner Bros. eindelijk echt succes met hun DC Extended Universe. Het vierde hoofdstuk Wonder Woman werd namelijk enorm goed ontvangen en de Box Office-score is enorm. Eind 2017 verschijnt nog Justice League, welke op dit moment wordt afgerond door Joss Whedon. Deze filmmaker zal daarna aan de slag gaan met Batgirl. De vraag is nog welke actrice de rol gaat invullen.

Online is nu een shortlist opgedoken met namen die in beeld zouden zijn voor de rol. Op de lijst staan namen van negen kandidaten, met zowel bekende als een stuk minder bekende actrices:

- Elle Fanning (Neon Demon/Live By Night)
- Olivia Cooke (Bates Motel)
- Bella Thorne (Shake It Up!)
- Katherine Langford (13 Reasons Why)
- Margaret Qualley (The Leftovers)
- Jane Levy (Don't Breathe)
- Emma Roberts (Scream Queens, Nerve)
- Haley Lu Richardson (Split/Edge Of Seventeen)
- Naomi Scott (Power Rangers)

Later deze maand vindt weer het jaarlijkse San Diego Comic Con plaats. Naar verwachting zal Warner Bros. dan wat meer duidelijkheid geven omtrent de toekomst van hun DC filmuniversum.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Moeilijk.... ik zou voor Zoe Kravitz gaan.

Thiver

Avatar

De bekendste bedoel je.

Spiderpig

Avatar

Foto's waren wel handig geweest.

ThomasOMalley

Avatar

Doe maar geen Elle Fanning. Hoewel ze naar alle waarschijnlijkheid één van de betere actrices uit het rijtje is, zie ik toch liever een lekker wijf (pardon my french) in dat leren pakkie, als ik dan toch twee komma zoveel uur moet besteden aan weer een superheldenfilm.

rainking

Avatar

Als ik op uiterlijk moet afgaan, eerlijk gezegd geen van allen. Wie dan wel zou ik ook niet zo gauw weten.

Scheerzeep

Avatar

Beetje te jong allemaal.

NiekG

Avatar

Deze film hoeft niet per se voor mij. Ik ben verzot op superhelden (comics, films, animated series) maar Batgirl vind ik niets, mss als bijrol, love interest voor Batman of wat extra drama (verhaallijn Killing Joke). Whedon krijgt voorlopig wel nog het voordeel vd twijfel.

Steve-O

Avatar

Betwijfel of de lijst echt is. Lijkt me stug dat WB bijvoorbeeld Thorne zo'n groot project toevertrouwd.

Aan de andere kant is Elle Fanning wel de beste keus uit dit lijstje, al dan niet de beste keus in het algemeen. Zij heeft echt veel talent, de looks en de leeftijd. Zou haar carrière ook niet schaden om zich aan te sluiten bij een langlopende franchise, al helemaal niet bij eentje waar ze ook solo-films krijgt.

Zou me trouwens niks verbazen als WB het liefst Emma Stone wil strikken voor deze rol. Ze houden immers veel van Oscar winnaars/winnaressen en voor Stone geldt hetzelfde als voor Fanning. Al is Stone's onderhandel positie natuurlijk een stuk sterker.
Dus ja ik ben hier wel benieuwd naar. Nog niet zoveel vertrouwen in Whedon, maar wellicht maakt hij er een goede film van. Ik verwacht wel wat officieel nieuws tijdens Comic-Con.

benjamin

Avatar

Steve-O "Lijkt me stug dat WB bijvoorbeeld Thorne zo'n groot project toevertrouwd."
Waarom niet eigenlijk? Als zo iemand goed genoeg is, zie ik het probleem niet. Uiteindelijk gaat men toch vaker bij dergelijke superheldenfilms niet direct voor de grootste namen of de Oscarwinnaars - de casting van pakweg Gal Gadot is daar een mooi voorbeeld van.

NieuwsFilm

meest populair