Sophie Turner vond in 'Game of Thrones' haar seksuele voorlichting

Sophie Turner vond in 'Game of Thrones' haar seksuele voorlichting

De actrice blijkt de nodige kennis te hebben opgedaan op de set van de onwijs populaire HBO-serie!

Sinds haar rol als Sansa Stark in de onwijs succesvolle hitserie Game of Thrones, is de 21-jarige actrice Sophie Turner niet meer uit het filmlandschap weg te denken. Turner groeide als jong tienermeisje min of meer op te midden van de woeste wilde set van Game of Thrones en deed daar dan ook de nodige kennis over het leven op.

Vooral op het gebied van geslachtsgemeenschap kreeg Turner veel te weten dankzij haar rol als Sansa Stark, die ze sinds 2011 speelt. Game of Thrones, de alom geprezen fantasy-serie van HBO, staat erom bekend relatief veel naakt en seks te bevatten.

Daar kreeg Turner als dertienjarige dan ook van alles van mee, aangezien de pikante scènes niet uit haar oefenscript werden geschrapt door de producenten. Voor Turner was dat destijds een hoop nieuwe informatie, zo vertelt ze in een recent interview met de Sunday Times.

"De eerste keer dat ik ontdekte dat er zoiets bestaat als orale seks, was toen ik het script van Game of Thrones las," grapt Turner. "Ik was dertien en kon niet geloven dat mensen dat doen. Ik vond het allemaal erg fascinerend," vervolgt de Britse actrice.

Volgens de Jean Grey-vertolkster is Game of Thrones dan ook haar belangrijkste vorm van seksuele educatie geweest. Je leert nog van alles als je opgroeit op een filmset, zo blijkt wel weer.



NieuwsFilm

meest populair