Wanhopige 'Gotham'-acteur Donal Logue doet opnieuw oproep naar vermiste dochter

Wanhopige 'Gotham'-acteur Donal Logue doet opnieuw oproep naar vermiste dochter

Zware tijden voor Logue en zijn ex-vrouw...

In DC's duistere televisieserie Gotham speelt acteur Donal Logue de rol van detective Harvey Bullock, maar nu roept de acteur wanhopig om hulp bij de zoektocht naar zijn vermiste dochter Jade. Jade is inmiddels al één week vermist.

Op maandag 26 juni werd Logues 16-jarige dochter voor het laatst gezien. Ze verdween toen ze een vriendin wilde opzoeken in de stad. Logue is woonachtig in het drukke New York City, Amerika. Dinsdag werd Jade als vermist opgegeven bij de politie. Jade is inmiddels alweer een lange week spoorloos en Logue en zijn ex-vrouw Kasey Walker, de moeder dus van Jade, zitten met de handen in hun haar van wanhoop, angst en verdriet.

Op Facebook plaatste de Gotham-acteur gisteren een hartverscheurende oproep waarin hij smeekt om zijn dochter Jade weer in zijn armen te mogen sluiten. Hij vraagt aan mogelijke betrokkenen om haar weer thuis af te zetten bij hem of zijn ex-vrouw Walker. Verschillende veiligheidsdiensten zijn al bezig met de zoektocht naar de vermiste puber.

In zijn bericht prijst Logue ook zijn dochter voor haar schattigheid, onschuldigheid en zachtaardige karakter. Jade is het transgenderkind van Logue en Walker. Ze werd geboren als Arlo. Omdat die naam nog officieel op haar paspoort staat, wordt deze naam gebruikt door de politie bij deze gruwelijke en ontrustende vermissingszaak.

Hopelijk is Jade snel gezond en wel weer thuis bij haar vader en moeder!



NieuwsFilm

meest populair