Vin Diesel steunt Michelle Rodriguez rond 'Fast & Furious'-franchise

En Rodriguez legt haar statement uit.

Vorige week was Michelle Rodriguez vrij vocaal over haar onvrede met de Fast and Furious-franchise. Ze wil dat vrouwen een grotere rol krijgen in de franchise. Nu blijkt dat acteur Vin Diesel het met haar eens is. Op Instagram laat Diesel weten haar te steunen.

Dat blijkt in elk geval uit een video die Diesel gisteren plaatste. Daarin zien we hem samen met Rodriguez, die het volgende zegt: "Vin, al jaren ben je de grootste ondersteuner van sterke vrouwen. Ik heb dat altijd van je gewaardeerd de afgelopen jaren... maar weet dat als ik iets plaats, dat niet tegen jou gericht is."

Onder de video plaatste Diesel het volgende bericht, waarmee hij lijkt te bevestigen dat de franchise in de negende en tiende film inderdaad meer doet met vrouwen. "Trots op onze saga... maar we moeten telkens proberen de lat hoger te leggen. Die uitdaging is wat het allemaal leuk en opwindend maakt. Het is ook waarom deze saga het niveau bereikt heeft waar het nu op ligt... jullie zijn de beste fans in de geschiedenis van film en we zijn jullie voor altijd dankbaar... Dom en Letty."


Fast & Furious 9 staat gepland voor release in april 2019 en deel tien voor release in april 2021.

NieuwsFilm

meest populair