'Baby Driver' krijgt wellicht een vervolg

Edgar Wright denkt dat het kan.

Baby Driver van regisseur Edgar Wright staat op dit moment op een indrukwekkende score van 97 procent op RottenTomatoes. De misdaadkomedie beleefde daarnaast de grootste opening in de carrière van de regisseur, die nu blijkt te werken aan een vervolg.

Sony Pictures vroeg Wright namelijk of hij een vervolg zou willen maken over Baby (Ansel Elgort) en daar staat hij wel voor open. "De studio vroeg me na te denken over het schrijven van een vervolg en dit is een van die films waarbij ik ook echt een vervolg zou willen maken, omdat ik denk dat er nog meer te vertellen valt wat de personages betreft. Baby is op een heel nieuwe plek terechtgekomen."

De regisseur snapt wel dat fans het moeilijk vinden om een vervolg te accepteren, aangezien het een behoorlijk unieke film is. Toch heeft hij originele ideeën zegt hij: "Bij veel vervolgfilms moet je iets verzinnen, zodat je personages weer van vooraf aan beginnen. Tenzij je dieper kunt gaan. Ik denk dat je dat kan met Baby Driver en ik heb ook wel een idee van hoe je zijn ervaring in de criminaliteit zou kunnen gebruiken om hem niet langer de leerling te laten zijn."

Wellicht dat Baby dan zijn eigen overvallen begint te organiseren, maar de vraag is of dat wel past bij het einde van het origineel. Heb jij Baby Driver al gezien? Zo ja, wat vond je er dan van?

NieuwsFilm

meest populair