Aquaman, Queen Mera en James Wan op foto 'Aquaman'

Aquaman, Queen Mera en James Wan op foto 'Aquaman'

Even pauze tijdens de drukke opnames...

De opnames van Aquaman zijn in volle gang in Australië en vanaf de set deelde actrice Amber Heard een foto. Ze zat daar samen met acteur Jason Momoa en met regisseur James Wan. Als omschrijving bij het bericht schreef de actrice: "waterpauze".

De actrice speelt Queen Mera in Aquaman, en is daarmee de koningin van de onderwaternatie Atlantis. Ook is ze de geliefde van Arthur Curry / Aquaman (Momoa). Wat haar rol precies wordt in de film is niet zeker, wel weten we dat Aquaman het op moet nemen tegen zijn corrupte halfbroer Orm Marius (Patrick Wilson).

Bekijk de afbeelding
Hieronder zie je de actrice in het kostuum.

Bekijk de afbeelding
Naar het schijnt draait de film om een opstand in Atlantis, na de gebeurtenissen in Justice League. Die film van regisseurs Zack Snyder en Joss Whedon zal het land vermoedelijk aandoen vanwege de Mother Box die er ligt. Slechterik Steppenwolf (Ciarán Hinds) heeft het daarop voorzien.

Aquaman en Mera zijn eerst te zien in Justice League, dat vanaf 16 november te zien is. Daarna krijgen ze hun eigen avontuur in Aquaman, dat vanaf 4 oktober 2018 in de bioscoop draait.



NieuwsFilm

meest populair