Trailer 'Another WolfCop' zit vol wapengeweld, drank en donuts

Trailer 'Another WolfCop' zit vol wapengeweld, drank en donuts

Sequels are a disease. Meet the cure.

De zuipende politieagent/weerwolf Lou Garou is terug en hoe! Drie jaar geleden werden liefhebbers van horrorkomedies getrakteerd op de Canadese productie WolfCop, waarin Leo Fafard de bovengenoemde, harige diender in blauw speelt. De makers hebben sindsdien niet stil gezeten en hard gewerkt aan een vervolg, genaamd Another WolfCop. Beneden kan je de trailer vinden. Er wordt ons meer actie, bloed, drankgebruik en wapengeweld beloofd. O ja, en meer donuts.

Het vervolg is wederom geschreven en geregisseerd door Lowell Dean. Naast Fafard keren ook Jonathan Cherry en Amy Matysio terug, respectievelijk als zijn vriend en collega. In Another WolfCop moet Lou opnieuw in actie komen wanneer een excentrieke zakenman naar Woodhaven komt met kwaadaardige bedoelingen. Hij verleidt de kleine gemeenschap met een nieuwe brouwerij en een nieuw hockeyteam. Lou vertrouwt het niet...



Vorig jaar ging de film in première tijdens het Fantastic Fest. Een releasedatum is er nog niet. Wel is er ook een mooie poster gedeeld, zie hieronder. Voor actieliefhebbers zal de afbeelding bekend voorkomen, dat komt omdat het een persiflage is van Cobra, waarin Sylvester Stallone herrie schopt.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair