De Donkere Toren zal vallen in nieuwe trailer Stephen King-film

De Donkere Toren zal vallen in nieuwe trailer Stephen King-film

Wie wint: Idris Elba of Matthew McConaughey?

De strijd om de Donkere Toren woedt verder in een gloednieuwe trailer. Het is pas de tweede trailer voor de Stephen King-verfilming en in tegenstelling tot de vorige trailer, is er iets minder uitleg. In plaats daarvan krijgen we veel meer te zien van de epische proporties van de film en de vele schietpartijen waar Roland (Idris Elba) bij betrokken raakt. Hij neemt het in de film op tegen de door Matthew McConaughey gespeelde Walter O'Dim, die erop gebrand is de Donkere Toren te doen neerstorten.

Als dat kwaadaardige plan lukt, komen alle universa tot een einde. De poging van Roland om hem daarvan te weerhouden brengt hem in Nikolaj Arcels verfilming naar het New York van onze wereld. Daar bevindt zich het jongetje Jake (Tom Taylor), die met zijn krachten een sleutelrol kan spelen in de oorlog.


De release van The Dark Tower staat gepland voor 24 augustus. De film heeft nog een panel tijdens de San Diego Comic-Con, dus de verwachting is dat er dan nog meer nieuwe beelden of ander leuk materiaal vrijgegeven wordt.

NieuwsFilm

meest populair