Disney heeft moeite met vinden hoofdrolspelers 'Aladdin'

Iemand vinden die kan zingen, acteren en uit het Midden-Oosten komt is ingewikkelder gebleken dan verwacht.

Disney en regisseur Guy Ritchie zoeken al maanden naar hoofdrolspelers voor hun Aladdin-film. Die zoektocht lijkt niet heel voorspoedig te lopen. Volgens Heat Vision hebben ze het er maar moeilijk mee omdat ze alleen "authentieke" acteurs en actrices voor de hoofdrollen willen.

Er zouden maar liefst 2.000 acteurs en actrices uit het Midden-Oosten en India gehoord zijn. Maar iemand van in de twintig vinden die zowel kan acteren als zingen, blijkt erg ingewikkeld te zijn. Om die reden is de productiestart al naar achteren verplaatst, naar augustus, en zijn Disney en Ritchie meermaals terug naar de tekentafel gegaan. Bronnen van Heat Vision stellen dat er al meerdere testrondes gehouden zijn in Londen en dat acteurs telkens voor twee weken naar Londen gaan voor de screentests.

Wat de rol van Jasmine betreft, zouden actrice Noami Scott, die we eerder in Power Rangers zagen, en de Indiase actrice Tara Sutaria frontrunners te zijn. Wie het wordt hangt af van welke acteur tekent voor Aladdin, de chemie moet namelijk goed zijn.

Disney zou voor die rol interesse hebben in als Dev Patel of Riz Ahmed. Maar ook zouden de Nederlander Achraf Koutet, Canadees Mena Massoud en Amerikaan George Kosturos voorname kandidaten zijn.

Will Smith heeft getekend voor de rol van Genie. Disney zou verder een bekend acteur willen voor de rol van Jafar. Wie denken jullie dat Aladdin en Jasmine zouden moeten spelen?



NieuwsFilm

meest populair