Shia LaBeouf kan onder voorwaarde terugkeren naar 'Transformers'

Shia LaBeouf kan onder voorwaarde terugkeren naar 'Transformers'

Michael Bay stelt een belangrijke eis.

De eerste Transformers-film was toen die in 2007 uitkwam een succes. De Michael Bay-film maakte van acteur Shia LaBeouf een ster, maar sinds hij in de twee vervolgen speelde, is de acteur nogal verzand in bizar gedrag. Wat Michael Bay betreft, mag LaBeouf terugkomen naar de franchise, als hij zijn leven betert.

Kortom: LaBeouf zou dan niet meer dronken over straat mogen rijden en moet zich wat Bay betreft gaan gedragen. Op de rode loper van Cine Pop vertelde Bay: "Hij kan terugkeren. Als hij uit de gevangenis blijft, mag dat. Hij heeft al flink wat in de Amerikaanse gevangenis gebleven, dus als hij lang genoeg uit de bak blijft, kan hij terugkeren."

De acteur reageerde op Twitter met excuses. Hij hoopt inderdaad zijn leven te kunnen beteren:


Overigens zat LaBeouf niet in de vierde Transformers-film omdat Michael Bay het tijd voor vernieuwing vond. Hij had toen al drie films gemaakt met het personage van LaBeouf als hoofdpersoon en wilde iets nieuws gaan doen met het universum. Dat leidde tot een hoofdrol voor Mark Wahlberg, die op dit moment nog in de bioscoop te zien is in Transformers: The Last Knight.

NieuwsFilm

meest populair