Eerste foto: Tye Sheridan in Steven Spielbergs 'Ready Player One'!!

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Ernest Cline.

Entertainment Weekly blijft met nieuwtje gooien aan de vooravond van hun Comic Con-nummer. Vandaag hebben ze namelijk de allereerste officiële foto vrijgegeven van Steven Spielberg verfilming vn Ernest Cline's boek Ready Player One uit 2011.

Op de foto zien we hoofdrolspeler Tye Sheridan, die de rol speelt van Wade Watts. Watts verschuilt zich achter de naam Parzival in de jaren '80-achtige virtuele wereld van OASIS; een wonderland dat veelal bezocht wordt door de mensheid in 2045 om hun levens draaglijker te maken. Wade leeft in een oud busje waar hij zijn meest dierbare bezittingen veilig probeert te houden.

In de film zien we hoe de recent overleden James Halliday (Mark Rylance), de bedenker van OASIS, een laatste uitdaging heeft achtergelaten voor de miljoenen gebruikers: wie het voor elkaar krijgt om zijn uitdagingen weet uit te vogelen in OASIS wint een gigantische, onbekende prijs.

Naast Sheridan zien we in Ready Player One ook Olivia Cooke, Lena Waithe, T.J. Miller en Ben Mendelsohn, De film zit bomvol verwijzingen naar bekende culturele fenomenen uit de jaren '80, maar zal Spielbergs eigen werk uit die tijd mijden.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair