bioscoop release

Ready Player One (2018)

A better reality awaits.

play

7,2 details

  • Sci-Fi
  • Actie
  • Thriller
  • Avontuur
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

In de nabije toekomst ontsnapt de geïsoleerde tiener Wade Watts van zijn saaie bestaan wanneer hij inlogt op OASIS, een wereldwijd gebruikte virtuele utopie, waar gebruikers idyllische alternatieve levens kunnen leiden. Als de excentrieke miljardair die OASIS heeft verzonnen, komt te overlijden, stelt hij zijn enorme fortuin beschikbaar aan de winnaar van een grote virtuele schattenjacht. Wade gaat als een van miljoenen gamers op jacht naar de schat en moet het al snel opnemen tegen grote bedrijven en andere tegenstanders die er alles aan doen om de schat eerst te vinden.

Regie
Steven Spielberg
Cast
Simon Pegg, Ben Mendelsohn, Tye Sheridan, T.J. Miller, Mark Rylance, Olivia Cooke, Ralph Ineson, Susan Lynch, Julia Nickson-Soul, Hannah John-Kamen, Letitia Wright, Mckenna Grace, Win Morisaki, Kathryn Wilder, Lena Waithe, Kae Alexander, Elisa Perry.
Release
29.03.2018
Release NL
29.03.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

alle artikelen (28)

Ready Player One Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Ready Player One

acties