Eerste trailer 'Avengers: Infinity War' komt binnenkort al

Eerste trailer 'Avengers: Infinity War' komt binnenkort al

En Thanos is een emotionele man.

Afgelopen weekend waren Marvel-fans in de D23 Expo de gelukkigen: ze kregen de eerste trailer van Avengers: Infinity War te zien. Het lijkt er nu op dat wij niet lang hoeven te wachten op diezelfde beelden. Daarnaast is er weer een heleboel ander nieuws rond de actiefilm van Marvel.

Good Morning America sprak met regisseur Joe Russo over het debuut van de eerste trailer die tijdens de D23 getoond werd en vroeg wanneer het publiek die te zien zou krijgen. Daarop antwoordde Russo dat er hard gewerkt werd aan een publieke versie, en dat die er snel zou komen.


Ook sprak GMA met acteur Josh Brolin over de rol van slechterik Thanos. "Hij is een slim personage," begon Brolin. "Ik had in alle eerlijkheid geen idee, toen ik de [Guardians]-teaser opnam. Er waren iets van 36 camera's om me heen en ik zat op een stoel en werkte met niemand. En nu, nu ik echt ermee bezig ben, en interactie heb - ik wil namen noemen maar dat mag niet - maar de interactie die ik heb met de personages is veel emotioneler en interactiever dan ik had gedacht. Dus het is erg leuk, en flink wat diepgaander en emotioneler dan ik had gedacht."

Afgezien van een gesprek met Joe Russo en acteur Josh Brolin, had GMA ook een interview met Elizabeth Olsen en Paul Bettany. Vooral het personage van laatstgenoemde, Vision, heeft een interessante plek in het MCU. Hij bestaat immers dankzij een Infinity Stone en het is de vraag of hij wel kan leven zonder. Toen hem daarnaar gevraagd werd, antwoordde Bettany enkel "Is dat zo?"

Tot slot vertelden acteurs Anthony Mackie en Sebastian Stan dat het gevecht op het vliegveld in Captain America: Civil War verbleekt bij de actie in Infinity War. Volgens het duo zit er een actiescène van meer dan een half uur in, die wel vijfentwintig keer zo grootschalig is. Genoeg om naar uit te kijken dus!


NieuwsFilm

meest populair