Algemeen

3D-versie 'Terminator 2: Judgment Day' krijgt grootse release in Nederland

Volgende maand in de bioscoop.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Eind augustus verschijnt na jaren van ontwikkeling de 3D-versie van de James Camerons sciencefictionklassieker Terminator 2: Judgment Day uit 1991 in de bioscoop. En dan niet alleen in de States, maar ook in de Nederlandse bioscoopzalen. De Nederlandse distributeur The Searchers gaf de details aan FilmTotaal.nl.

De 3D-versie van T2 is samengesteld door Cameron zelf, in samenwerking met DMG Entertainment en StudioCanal. De film moet naar verwachting in 50 tot 60 Nederlandse 3D-zalen te zien zijn en de film zal minimaal 2 weken vertoond worden. Op 23 augustus is er zelfs een speciale voorpremière, een dag later draait de film ook in de reguliere zalen. De trailer:


Online werd bekend dat er na de bioscooprelease ook een speciale Blu-ray uitgave verschijnt, uiteraard met de 3D-versie van de film, aangevuld met onder meer een 4K-versie. Daarnaast zijn er extra's waaronder de nieuwe documentaire T2: Reprogramming the Terminator, twee tracks met audiocommentaar, The Making of T2 en verwijderde scènes met commentaar. Ook verschijnt er een speciale Life-sized Terminator EndoArm (zie onder). De Nederlandse Blu-ray uitgave verschijnt vermoedelijk in oktober.


In Judgment Day zijn er bijna 10 jaar verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd. Zijn missie: John Connor koste wat kost beschermen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

is die ook in 2D te zien?

Xenolicker

Avatar

GreenHornet - één oog dichtdoen!

Chrischzz

Avatar

Jaaaaah in 2D.. En dan wel continue achterelkaar draaien in de Riks bios..

Darthmar

Avatar

En welke versie komt uit dan? De gewone of de extended?

Xenolicker

Avatar

Darthmar - The Director's Cut?!

Jacobatje

Avatar

Oke, die Arm die is van mij :D Die ziet er echt vet uit.

Sunspot

Avatar

Nice, ga dit denk wel zien, blijft 1 van de beste films voor mij, goede jeugdherinneringen ook, was talk of the day toentertijd :D

Ed Crane

Avatar

Ja, nog steeds 'n meesterwerk. Tekenend het verschil ook met de Cameron die zou volgen: het themanummer van T2 is 'You Could Be Mine' van Guns 'N Roses, een paar jaar later volgde Titanic met Celine Dions 'My Heart Will Go On'... Leg het instrumentale intro van beide nummers eens naast elkaar ;) ...en je hoort dat James Cameron ergens in de tussenliggende jaren z'n ballen is kwijtgeraakt...

Xenolicker

Avatar

Ed Crane - wanneer je de lat steeds een stukje hoger legt dan wil er nog wel eens een bal blijven hangen!

JL_11

Avatar

BEST...MOVIE.....EVER!!!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair