Setting en schurken 'Captain Marvel' onthuld!

Het nieuwe Marvel-avonuur kiest voor een interessante setting.

Ondanks dat Marvel maar weinig materiaal heeft vrijgegeven van het SDCC panel, heeft het wel wat leuke aankondigingen gedaan. Zo ook rond Captain Marvel, waarin Brie Larson en Samuel L. Jackson de hoofdrollen spelen. Niet alleen is nu de setting bekend, ook weten we eindelijk meer over de vijanden in de film.

Eerst echter een foto van het kostuum van Captain Marvel. Op onderstaand beeld zien we dat ze het gevecht aangaat met de Skrulls.


Dan de details die onthuld zijn: de film speelt zich af in de jaren negentig. Daarmee speelt dat zich af voor de gebeurtenissen in de eerste Iron Man-film. Nick Fury blijkt ook zijn ogen te hebben nog en dus geen ooglapje te dragen. Naar het schijnt zien we in de film hoe hij een van zijn ogen verliest.

Verder zou de film weer nieuwe hoeken van het MCU verkennen, juist ook door terug in de tijd te gaan in plaats van verder te gaan met het verhaal. Naar het schijnt zou Marvel de Secret Invasion, waarin de Skrulls de Aarde aanvallen, verfilmen. Zeker is dat echter niet. Vanaf 8 maart 2019 in de bioscoop.

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

NieuwsFilm

meest populair