Events & Festivals

Setting en schurken 'Captain Marvel' onthuld!

Het nieuwe Marvel-avonuur kiest voor een interessante setting.

door Jim Pedd om 14:19 in Events & Festivals
Ondanks dat Marvel maar weinig materiaal heeft vrijgegeven van het SDCC panel, heeft het wel wat leuke aankondigingen gedaan. Zo ook rond Captain Marvel, waarin Brie Larson en Samuel L. Jackson de hoofdrollen spelen. Niet alleen is nu de setting bekend, ook weten we eindelijk meer over de vijanden in de film.

Eerst echter een foto van het kostuum van Captain Marvel. Op onderstaand beeld zien we dat ze het gevecht aangaat met de Skrulls.

Dan de details die onthuld zijn: de film speelt zich af in de jaren negentig. Daarmee speelt dat zich af voor de gebeurtenissen in de eerste Iron Man-film. Nick Fury blijkt ook zijn ogen te hebben nog en dus geen ooglapje te dragen. Naar het schijnt zien we in de film hoe hij een van zijn ogen verliest.

Verder zou de film weer nieuwe hoeken van het MCU verkennen, juist ook door terug in de tijd te gaan in plaats van verder te gaan met het verhaal. Naar het schijnt zou Marvel de Secret Invasion, waarin de Skrulls de Aarde aanvallen, verfilmen. Zeker is dat echter niet. Vanaf 8 maart 2019 in de bioscoop.

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Awesome, die concept art ziet er ook verdomd goed uit!

De setting in de jaren 90 klinkt interessant.

Joslyn

Avatar

Als ze de Skrulls introduceren wordt Secret Invasion zeker de apotheose van de volgende Marvel 10 jaren plan. Kan niet wachten.

ridjieddo

Avatar

+1 Decepticon
@Joslyn: oh yeah baby!!!

rainking

Avatar

Gisteren mogelijk Flashpoint, vandaag mogelijk Secret Invasion. Ik kan 't mis hebben, maar bij mijn weten was Secret Invasion nou ook niet zo populair. Maakt op zich niet zo denderend veel uit, ze kunnen het gewoon die naam geven en zelf een draai aan 't verhaal geven, net als bij Civil War.

Kleintje 2

Avatar

Dus we zien eindelijk hoe Nick zijn oog verliest.

Master Of Films

Avatar

Twijfelgeval.

Ik denk dat dit best een flop kan gaan worden. Te overcrowded met al die Skrulls. Wat betekent dat het verhaal super oppervlakkig zal zijn omdat je gewoon geen tijd hebt om iedereen screentime te geven.

Jan231

Avatar

Waar heb je het nou over Master of films? Dit gaat over Captain Marvel, niet Infinity war. Hoe kun je Captain Marvel nu al overcrowded noemen? Smiley face De enige twee personages die bevestigd zijn, zijn Nick Fury en Carol Danvers...

rainking

Avatar

Jan231
Waar heb je het nou over Master of films?

Ehm, ik geef 't ongeveer, min of meer, een middelmatig zo maar uit de duim gezogen, geschatte gok dat het een grapje was. Mogelijk.

Master Of Films

Avatar

Jan231 "Hoe kun je Captain Marvel nu al overcrowded noemen? Smiley face"
Simpel. 2 woorden.
1 The
2 Skrulls.
Het is meervoud. Plus ook nog eens de naam Marvel dat betekent toch eigenlijk alles van de MCU, X-men, FF, Batman en mijn schoonmoeder.

Jan231 "De enige twee personages die bevestigd zijn, zijn Nick Fury en Carol Danvers..."
Wie?

rainking "Ehm, ik geef 't ongeveer, min of meer, een middelmatig zo maar uit de duim gezogen, geschatte gok dat het een grapje was. Mogelijk."
Ik zal een tipje van de sluier geven. Ga naar deze FT link en lees de reacties maar eens door. Als je ridjieddo al giechelend krijgt als een schoolmeisje dan moet je wel van verre komen. :D

Kan voortaan op elke MCU artikel wel toegepast worden. Voor de ene nog absurder dan de andere.

nieuwslaatste nieuws

meest populair