Events & Festivals

Gouden jaguarkostuum voor Killmonger in 'Black Panther' & meer!

Cool!

door Jeffrey Kouters om 16:31 in Events & Festivals
Vorig weekend tijdens Comic Con zijn er een aantal interessante nieuwe details naar buiten gebracht over de rol van Michael B. Jordan in Marvels Black Panther. Jordan speelt in deze film de rol van Erik Killmonger, de gemene tegenhanger van Chadwick Bosemans T'Challa alias de Black Panther.


Gouden jaguar

Vorig weekend tijdens Comic Con werd er niet alleen een exclusieve teaser trailer van Infinity War getoond aan het aanwezige publiek, want ook werden de fans getrakteerd op nieuwe beelden van Black Panther.

Één shot uit die teaser onthulde dat Killmonger een gouden pak krijgt in de film, vergelijkend qua design met dat van Black Panther. Killmonger zou daarbij ook een jaguarmasker dragen. Jordan wilde in een interview achteraf geen commentaar geven op het nieuwe pak.

Actrice Letitia Wright, die in de film Shuri speelt, de zus van T'Challa, liet wel wat licht schemeren op Killmongers jaguaroutfit. "Er zitten een paar knappe koppen achter die creatie," vertelt Wright. Zou Shuri haar eigen broer en dus de koning verraden in Black Panther?


Relatie met T'Challa

Volgens Jordan heeft zijn karakter een interessante dynamiek met de nieuwe koning van het geavanceerde Wakanda. Zelf vergelijkt hij de relatie tussen Killmonger en T'Challa met die van Professor X en Magneto uit de X-Men-franchise.

"Ik en T'Challa hebben beiden totaal andere opvattingen over de invulling van de troon, waardoor we met elkaar clashen. Je zou kunnen zeggen dat onze chemie lijkt op die van Professor X en Magneto," aldus Jordan. Killmonger lijkt dus de duistere versie te worden van held T'Challa, hetgeen je vaker ziet in superheldenfilms.


Hierboven kun je nog genieten van de eerdere teaser trailer van het in 2018 te verschijnen Black Panther. Heb jij al zin in deze film? Laat het ons weten in de comments!

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik laat het jullie weten, ik Ben gruwelijk veel zin in deze film!
Golden Jaguar, klinkt heel gaaf! Smiley face

Bluemeister

Avatar

Wel ironisch dat zowel een zwarte panter als een jaguar helemaal niet uit Afrika komen.....

nieuwslaatste nieuws

meest populair