Indrukwekkende video toont easter eggs 'The Dark Tower'

Indrukwekkende video toont easter eggs 'The Dark Tower'

Alles is verbonden.

Er zijn meer werelden. Dat is het uitgangspunt van The Dark Tower, waarin het groot gebouw uit de titel het centrum van de universa vormt. Die universa zijn allemaal bedacht door... natuurlijk horrorschrijver Stephen King. En die zijn allemaal aan elkaar verbonden, zoals onderstaande clip wel duidelijk maakt.

We zien The Shining, It, Carrie, The Shawshank Redemption en The Stand voorbij komen en natuurlijk ook The Dark Tower zelf. Overigens staat er op een muur de zin The Turtle Can't Help Us gekalkt, vermoedelijk een zin die verwijst naar een wachters van de 'stralen', grote dieren die moeten zorgen dat de Donkere Toren overeind blijft staan. Vernietig je de stralen, vernietig je de Toren, is ongeveer het idee. Enfin, hieronder de geinige video.


The Dark Tower draait om de strijd tussen Roland Deschain (Idris Elba) en Walter O'Dim (Matthew McConaughey). Deschain wil de Donkere Toren koste wat het kost beschermen, terwijl O'Dim hem juist wil vernietigen. De jonge knul Jake (Tom Taylor) blijkt een cruciale rol te spelen hierin.

Nikolaj Arcels film draait vanaf 24 augustus in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair