Matt Damon in eerste trailer George Clooney's 'Suburbicon'

Matt Damon in eerste trailer George Clooney's 'Suburbicon'

De gebroeders Coen schreven het script van de zwartgallige comedy.

Paramount Pictures heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven van Suburbicon, een film over moord en afpersing die zich afspeelt in de voorbuurten van Amerika in de jaren '50. George Clooney regisseerde de zwartgallige comedy, waarvan het script werd geschreven door de gebroeders Coen.

Matt Damon speelt de vader van een jong jochie. Wanneer de echtgenote van Damons personage wordt vermoord en de tante (Julianne Moore) van zijn zoontje bij hen komt wonen, doet hij er alles aan om wraak te nemen op het uitschot dat zijn vrouw ombracht.

Oscar Isaac speelt de rol van een corrupte agent in de film, en Josh Brolin speelt een nog onbekende rol. Hoewel er veel kenmerken in de trailer zitten van eerdere werken van de Coens, heeft Clooney eerder laten weten dat de film niet leunt op komische elementen en dat de duistere kant van de mensheid uitvoerig wordt belicht/

Suburbicon zal dit najaar eerst te zien zijn tijdens de filmfestivals die in deze periode plaatsvinden. De film bereikt op 16 november 2017 de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair