Karl Urban wil vierde 'Star Trek' maken

Maar wil Paramount dat ook?

Acteur Karl Urban hoopt dat er een vierde Star Trek-film komt. Urban is niet zeker van de toekomst van de franchise, maar trekt graag het kostuum van Dr. McCoy nog eens aan. De serie verkeert in een enigszins vreemde plek; de meest recente toevoeging aan de reeks, Star Trek Beyond, werd goed ontvangen, maar bleek aan de box office geen groot succes. En dus is de toekomst van de franchise onzeker.

Urban laat nu weten dat hij graag die nieuwe film wil maken, en vertelde dat tijdens een interview met Screen Rant: "Ik zal je zeggen, dat als Paramount ons groen licht geeft voor een vierde film, ik er zal zijn. Ik hou ervan met die gasten te werken en je weet dat de fans van de personages houden. Ja, het zou fantastisch zijn."

Desondanks is het nog de vraag of de film er komt. De film heeft nog geen groen licht gekregen en er is geen regisseur voor het vervolg. Wel zou J.J. Abrams betrokken zijn als producent en wordt er gewerkt aan een verhaal rond tijdreizen en Captain Kirks overleden vader (gespeeld door Chris Hemsworth).

Het zou wat ons betreft wel erg jammer zijn als de franchise hiermee stopt, aangezien de derde film de beste tot nu toe was. Ook zou het een mooie aanvulling zijn op de nieuwe serie in de reeks, die op 24 september op Netflix en CBS van start gaat, Star Trek: Discovery.



NieuwsFilm

meest populair