Algemeen

Karl Urban wil vierde 'Star Trek' maken

Maar wil Paramount dat ook?

door Jim Pedd om 11:26 in Algemeen
Acteur Karl Urban hoopt dat er een vierde Star Trek-film komt. Urban is niet zeker van de toekomst van de franchise, maar trekt graag het kostuum van Dr. McCoy nog eens aan. De serie verkeert in een enigszins vreemde plek; de meest recente toevoeging aan de reeks, Star Trek Beyond, werd goed ontvangen, maar bleek aan de box office geen groot succes. En dus is de toekomst van de franchise onzeker.

Urban laat nu weten dat hij graag die nieuwe film wil maken, en vertelde dat tijdens een interview met Screen Rant: "Ik zal je zeggen, dat als Paramount ons groen licht geeft voor een vierde film, ik er zal zijn. Ik hou ervan met die gasten te werken en je weet dat de fans van de personages houden. Ja, het zou fantastisch zijn."

Desondanks is het nog de vraag of de film er komt. De film heeft nog geen groen licht gekregen en er is geen regisseur voor het vervolg. Wel zou J.J. Abrams betrokken zijn als producent en wordt er gewerkt aan een verhaal rond tijdreizen en Captain Kirks overleden vader (gespeeld door Chris Hemsworth).

Het zou wat ons betreft wel erg jammer zijn als de franchise hiermee stopt, aangezien de derde film de beste tot nu toe was. Ook zou het een mooie aanvulling zijn op de nieuwe serie in de reeks, die op 24 september op Netflix en CBS van start gaat, Star Trek: Discovery.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieWanker

Avatar

De eerste 2 waren best te pruimen maar Beyond was een waardeloze schijtfilm. Op deze tour hoeven ze van mij niet verder te gaan en mogen ze het bij 3 laten.

Robbepost

Avatar

Ik vind Beyond ook veruit de minste van de 3.

Dat Karl Urban nog maar een x Dredd speelt!

Prince John

Avatar

''Het zou wat ons betreft wel erg jammer zijn als de franchise hiermee stopt, aangezien de derde film de beste tot nu toe was''

Funny guy...

Frietgezicht

Avatar

Maken? Een karakter spelen die geen indruk achterlaat ja.

Deel 3 was idd bagger ja.

Sunspot

Avatar

Was ook niks die laatste film.

Jaws

Avatar

Door blijven gaan met maken van Star Trek. Heerlijke films en de verhoudingen tussen de cast leden zijn geweldig.

shellghost

Avatar

Zolang hij maar Dredd gaat spelen in de aangekondigde tv serie mag hij zo vaak als hij wil Doc McCoy spelen als hij wil. :D

Kaasgaaf

Avatar

Onbegrijpelijk waarom ze met deel 3 niet verder zijn gegaan met een conflict met de klingons. Deel 2 was de perfecte opzet daarvoor, gemiste kans. Beyond was vermakelijk, maar ging verder nergens over. Dat kan beter J.J.!

benjamin

Avatar

Uiteraard wil Urban dat deze franchise verder gaat, maar in dit geval wil ik zeker na Beyond (wat ik een fijne film vond) ook wel meer van deze reeks zien.

NieuwsFilm

meest populair