Algemeen

Eerste beeld van Matthew McConaughey en Anne Hathaway in 'Serenity'

De twee acteurs waren eerder samen te zien in 'Interstellar'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Michelle Iwema om 13:00 in Algemeen
Het eerste beeld is vrijgegeven van de film Serenity, waarin Matthew McConaughey en Anne Hathaway de hoofdrollen spelen. Beide acteurs zijn op deze eerste still te zien, dat je hieronder kunt bekijken.
Opvallend aan het beeld is dat de twee acteurs heel intens kijken, iets dat misschien iets zegt over de sfeer van de film. Daarnaast valt op dat Hathaway voor de film is gegaan voor een blonde look. Het verhaal van Serenity gaat over de kapitein van een vissersboot die zijn verleden achter zich probeert te laten op een Caribisch eilandje. Wanneer er iemand uit zijn verleden opduikt op het eiland, krijgt hij het echter zwaar te verduren.

Steven Knight nam voor de film de regie en het scenario voor zijn rekening. Knight was scenarist van Eastern Promises, schrijver/regisseur van Locke en mede-bedenker van de serie Taboo.

Opnames van de film vinden momenteel plaats op Mauritius.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair