George Clooney woedend op paparazzi wegens foto's tweeling

George Clooney woedend op paparazzi wegens foto's tweeling

Een Frans tijdschrift plaatste de foto's...

Acteur George Clooney (Hail, Caesar!, Project T) spant een rechtszaak aan tegen het Franse blad Voici. De acteur is woedend dat er foto's van zijn pasgeboren tweeling zijn gepubliceerd in het magazine. Volgens Clooney is de veiligheid van zijn kinderen in het geding.

De foto's van Clooney's kinderen zijn genomen toen het gezin op vakantie was in Italië. Clooney en zijn vrouwen hadden allebei één kind in hun handen terwijl ze in badkleding rondliepen in hun achtertuin. Volgens Clooney klommen de fotografen van het blad zelfs op de hekken en in de bomen rond hun huis om de kiekjes te kunnen maken.

Clooney is dan ook woedend. Volgens de 56-jarige acteur zijn de foto's op een illegale manier verkregen. Ook wil Clooney zijn privéleven zo veel mogelijk buiten de schijnwerpers houden. Eerdere maakte de beruchte roddelwebsite TMZ al foto's van de tweeling, maar Clooney heeft toen tegen die site geen juridische stappen genomen.

De gezichtjes van de tweeling waren op de foto's van TMZ niet te zien. Overigens is dat nu ook niet het geval. Echter lijkt de maat nu vol te zien voor Clooney, want met deze aanklacht geeft hij gelijk een waarschuwing af aan de andere paparazzi die op de loer liggen.

Het is niet de eerste keer dat het Franse roddelblad wordt aangeklaagd door een celebrity. Voici schijnt namelijk vaker onrechtmatige foto's van bekende sterren te plaatsen in hun blad. Op social media krijgt de Oscar-winnaar veel steun van fans.



NieuwsFilm

meest populair