Algemeen

Nieuwe hint voor 'The Princess Diaries 3': eerbetoon aan Garry Marshall

Cast en fans staan te springen!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 16:19 in Algemeen
Na The Princess Diaries uit 2001 en het vervolg The Princess Diaries 2: Royal Engagement uit 2004, zou het nu zo maar eens kunnen dat we binnenkort een derde deel in de succesvolle filmserie gaan zien! Schrijfster Meg Cabot, die de 14-delige boekenserie schreef waarop de films gebaseerd zijn, lichtte onlangs opnieuw een tipje van de sluier op over het langverwachte The Princess Diaries 3.

The Princess Diaries-reeks gaat over het leven van Mia Thermopolis, prinses van het fictieve Genovia. In die hoofdrol schitterde niemand minder dan een jonge Anne Hathaway, die met het succes van de films haar carrière definitief lanceerde. De fictieve karakters en wereld kwamen uit de koker van Cabot. Zij vertelde onlangs in een interview meer over de status van het mogelijke derde deel in de reeks.

Cabot mag niks zeggen over de mogelijke inhoud van de derde film. "Ik zou er erg graag over willen praten, maar dat mag gewoon niet. De laatste versie van het script dat ik heb gelezen volgt de vorige twee films op en niet zozeer mijn boeken," verklapt Cabot. Dat betekent in ieder geval dat er aan The Princess Diaries 3 gewerkt wordt achter de schermen.

Volgens Cabot zou The Princess Diaries 3 ook een mooi eerbetoon kunnen zijn aan de vorig jaar op 81-jarige leeftijd overleden Garry Marshall, de regisseur van de eerste twee delen. Veel fans zitten te springen op een nieuw hoofdstuk in de filmserie en ook castleden als Mandy Moore en Julie Andrews hebben in het verleden aangegeven graag terug te willen keren. Én natuurlijk is de enige echte prinses Mia, ofwel Hathaway, dan ook weer van de partij!

Zit jij te wachten op een derde 'The Princess Diaries'-film? Laat het ons weten in de comments!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws