'Avengers: Infinity War' brengt alle Marvel-films bij elkaar

'Avengers: Infinity War' brengt alle Marvel-films bij elkaar

Dat vond Joe Russo ook het moeilijkste aan het maken van de film.

Avengers: Infinity War is de afgelopen dagen constant in het nieuws. Vandaag is er weer een interview met regisseur Joe Russo, die vertelde over wat hij, zijn broer (en co-regisseur Anthony Russo) en scenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely het moeilijkste vinden aan de film.

Het moeilijkste deel van het maken van de film is, blijkens een interview van Russo met CinemaBlend het bij elkaar brengen van alle Marvel-verhaallijnen en personages. En dat op een coherente manier. "Alles dient voor het opzetten van Infinity War," begon Russo. "Elk verhaal dat je in de Marvel-films tot nu toe gezien hebt, leiden op een zekere manier tot dit punt, omdat alle personages en alle franchises bij elkaar komen, hun thema's, hun toon, en de zaken die de personages al die jaren gemotiveerd hebben."

Russo vindt dat het moeilijkste onderdeel van het maken van de film, maar vond steun in de scenarioschrijvers. "Dat vonden wij het moeilijkste, alles bij elkaar brengen. Maar gelukkig kregen we hulp van Markus en McFeely. Ze zijn geweldig om mee samen te werken. Ze schreven Winter Soldier voor ons, en Civil War. Nu schrijven ze beide Avengers-films. Ik heb het gevoel dat we een fantastische Vulcan mind meld hebben met hen, mij en mijn broer."

Infinity War draait vanaf 3 mei in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair